Sabah

FORVETLERE HÜCUM!

Aslan forvet hattında kökten çözüm hedefinde. İki yeni forvetle yola çıkmak isteyen G.Saray, Joao Pedro’nun ardından rotayı Erik Botheim ve Vedat Muriqi’ye çevirdi

- 7(008= &80$ 4VBU 6.63)"/ TVBU VNVSIBO!TBCBI DPN US

GALATASARA­Y’IN geçen sezon başında Göztepe’den transfer ettiği ve 3 yıllık imza attırdığı Alpaslan Öztürk, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor’a transfer oldu. İstanbul ekibi, 28 yaşındaki stoperin yanı sıra 8 futbolcuyu daha kadrosuna kattığını açıkladı. Uğur Demirok, İbrahim Akdağ, Metehan Mimaroğlu, Ahmet Yazar, Erdem Gökçe, Murat Uçar, Fethi Özer ve Emeka Eze, Süper Lig hedefi için mücadele verecek.

Okay Yokuşlu, 2018’de 6 milyon Euro bedelle Trabzonspo­r’dan Celta Vigo’ya transfer

olmuştu...

Carvalho, 2018’DE 5EAL BETIS’E 16 MILYON EURO BEDELLE IMZA

ATTığıNDA KULüP TARIHI IçIN PAHALı TRANSFERDI. BIR YıL KONTRATı KALAN PORTEKIZLI OYUNCU, YıLDA 2.5 MILYON EURO KAZANıYOR. Bu transIer hikkye si Gustavo’nun Marsilya’dan ayrıl dığı günleri hatırlatıy­or. BRAZILYA Lı DA 30 YAş SONRASıNDA UZUN VADELI 3 MILYON EURO YıLLıK öNERILDIğI­NDE ‘EVET’ DEMIşTI. CARVALHO 30 YAşıNDA, TALEBI DE 4 YıLLıK KONTRAT VE YıLLıK 3.5 MILYON EURO üCRET. KALITESI VE KARIYERI TARTışıLMA­Z BIR OYUNCU. FENER BAHçE’DE JESUS ıSRARLA ONU ISTERKEN GALATASARA­Y’DA ONUN POZISYONUN­DA FERNANDO’DAN BERI BüYüK BOşLUK VAR.

Geçen sezonun ilk yarısında BodoGlimt formasını birlikte terleten iki oyuncu, Roma ile oynanan Konferans Ligi

maçında Solbakken’in golünün sevincini birlikte işte böyle yaşa

mıştı...

S5EAL BETIS’IN BONSERVIS AMORTISMA NıNDA 3.2 MILYON EURO’LUK BIR EKSISI GöZüKüYOR. 7abii bu rakam dev rede 2 kulüp olunca 5 milyo na kadar çıkabilir. ÖZETLE 4 YıL VADE LI 18 1 MILYON EURO MALIYETI OLAN IYI BIR ORTA SAHA IçIN F.Bahçe ve G.Saray ezeli rekabetler­ini İspanya’ya Sevilla şehrine taşıdılar. Sonucu 10 gün içinde görürüz. on yıllarda bir türlü for- vet transfe- rinde yüzü gülmeyen ve skor olarak istediği katkıyı alamayan G.Saray, hücum hattını tamamen değiştirer­ek çözüme ulaşmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un vurgusu sonrasında transfer rotası da buna göre ilerleyen sarı-kırmızılıl­ar ilk etapta Cagliari forması giyen Joao Pedro ile anlaşmaya vardı. İtalyanlar­ı 7 milyon Euro bonservis karşılığın­da ikna eden ve bunu da vadeli ödeyecek olan Aslan, artık gözünü 1. santrfor olarak oynayacak isme çevirdi. Vedat Muriqi için nabız yoklayan yönetim, Erik Botheim için de masada.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye