Sabah

Yanan araçta can verdi

-

YURTTA dün meydana gelen trafik kazalarınd­a çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.

■ Bursa’da, Selçuk Türkmen’in (49) kullandığı otomobil, Gemlik yolundaki Ovaakça yakınların­daki kavşaktan dönen Feyzi Ö.’nün kullandığı TIR’ın kasasına çarptı. Kasanın altına giren ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile oğlu Mustafa Türkmen (13) öldü. Eşi Meryem Özlem Türkmen (41) ise ağır yaralandı.

■ Antalya’da, Ömer Faruk Nalbant’ın kullandığı otomobil, Atatürk Bulvarı’nda kontrolden çıkarak yol kenarındak­i ağaca çarptıktan sonra alev aldı. Araçtan çıkamayan sürücü, yanarak öldü. Kentteki diğer kazada ise dün sabah motosiklet­iyle aydınlatma direğine çarpan Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde fizik öğretmenli­ği yapan, aynı zamanda müzisyen olan Hakkı Sucugil (36) yaşamını yitirdi.

YARALANDI, BAŞKA ARAÇ EZDİ

■ Antalya’nın Manavgat ilçesinde ise Hüseyin Sır’ın kullandığı motosiklet, Ulualan tali yolda başka bir motosiklet­le çarpıştı. Sır ile birlikte dini nikâhlı eşi Gamze Aras, çocukları Hülya (6), Eyüp (4) ve Önder (2) yaralandı. Bu sırada kazayı haber vermek için telefonla annesini arayan Gamze Aras, yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu öldü.

■ Osmaniye’de,

merkeze bağlı Kesmeburun Köyü’nde traktörle çarpışan motosiklet sürücüsü Gencay Kurtoğlu ile kuzeni Osman Demircioğl­u öldü.

■ Yozgat’ta çalışan ve hafta sonu Kayseri’deki ailesinin yanına gelen Semih Kutlu, önceki gece arkadaşlar­ıyla alkol aldı. Evin dönmek için motosiklet­ine binen Kutlu, yüksek gerilim hattı direğine çarparak öldü.

KENDİ OĞLUNA ÇARPTI

■ Afyonkarah­isar’da H.S. adlı kişi, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde otomobille seyir halindeyke­n önüne çıkan 8 yaşındaki oğlu Y.S.’ye çarptı. Ağır yaralanan çocuk hastanede yaşamını yitirdi.

■ Denizli’nin Acıpayam ilçesinde tarlada çalışırken traktörün altında kalan 17 yaşındaki İrem Selçuk hayatını kaybetti.

■ Kütahya, Aydın, İzmir ve Şanlıurfa’da meydana gelen kazalarda ise 4 kişi yaşamını yitirdi. Tuna ÇAM Erdoğan ÖZTÜRK - Ali ALTUNTAŞ

 ?? ?? ÖmEr FAruk NAlBAnt
ÖmEr FAruk NAlBAnt
 ?? ??
 ?? ?? HAkkı SuCuGIl
HAkkı SuCuGIl
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye