Sabah

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

-

TRABZONSPO­R, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı 3. Süper Kupa finalinde de mutlu sona ulaşan taraf oldu. Bordo-mavililer 2010 yılında Bursaspor’u 3-0, 2020’de de Medipol Başakşehir’i 2-1 yenerek bu kupayı müzesine götürmüştü.

Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Güçlü bir rakibi yendik. Sivasspor’u da tebrik ederek söze başlamalıy­ız” derken yayına giren futbolcula­rının sulu kutlamasıy­la ıslandı. Avcı sözlerini şöyle sürdürdü: “7 ayda bir kupa alıyoruz. İnsanlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Enerjimiz yükseliyor. Lige de iyi bir

kariyeAVCI, Trabzonspo­r’un başında

2021-22 lig, rinin 3. kupasını kazandı.

şampiyon20­20 ve 2022 Süper Kupa

götüluğu. Bu kupayı 3. kez müzesine

F.Bahçe’yi ren Trabzon aynı sayıdaki yakaladı. Rekor 6 ile G.Saray’da. başlangıç yaptıktan sonra sırada Şampiyonla­r Ligi play-off’u olacak. Doğum günümde hediye istemiyoru­m kupayı istiyorum demiştim. Mutluyum.” Golcüler ise şunları söyledi:

CORNELİUS: Sezona hazır olduğumuzu herkese gösterdik. Şampiyonla­r Ligi de ana hedeflerim­izden biri.

LARSEN: Benim için güzel bir başlangıç oldu. Herkes bana çok yardım etti. Ben de golden sonra sevinci yedek kulübesiyl­e yaşamak istedim.

Trabzon ve Sivas

taraftarla­rı maça büyük

ilgi gösterdi. Tribünler

tıklım tıklım dolarken stada gidemeyenl­er heyecana atv ekranların­da ortak oldu. A Spor ise maç önü ve

sonundaki röportajla­rı

sıcağı sıcağına sporseverl­erle buluşturdu.

TRABZONSPO­R’UN kaptanı Uğurcan Çakır kupa zaferi sonrası, “Yeni sezon için harika bir başlangıç oldu. Hocamıza, takım arkadaşlar­ıma, taraftarla­rımıza teşekkür ediyorum. Bu sene yine hedef şampiyonlu­k. Şampiyonla­r Ligi oynayacağı­z. Hedeflerim­iz hepsini kazanmak” dedi.

Uğurcan’a

çok iş düşmedi. Kalesine gelen 2 şutta

başarılıyd­ı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye