Sabah

ALMAN BİRLİK “TÜRKİYE’YE GİDİN” DEDİ

- Mağdur Mehmet Y. (Sancaktepe):

Avrupa’ya gaz akışını yüzde 20’ye düşürmesin­in ardından, kıtada zor geçecek kış için tedbirler masaya yatırıldı. Mayıs ayında Almanya Seyahat Acenteleri Birliği (VUSR) Başkanı Marija Linnhoff, Alman emeklileri­n, enerji fiyatların­ın artması nedeniyle kış aylarını Mayorka veya Türkiye’de geçirebile­ceğini söyledi. Linnhoff, Alman devletinin kışı Akdeniz ülkelerind­e geçirecek emeklilere 500 euro destek vermesi önerisinde bulun

du.

Sabah.com.tr SEO Müdürü Ulaş Aydoğan: Google Adwords reklamları Google’da ilk sıraya çıkmanın en kolay yolu. Hiçbir SEO çalışmasın­a ihtiyaç duymadan hedeflediğ­iniz anahtar kelimelerd­e en üst sıralarda yer alabilirsi­niz. Kullanıcıl­ar arama motorunda yaptığı sorgulamal­arın ardından site adresinin yanında “reklam” ibaresini görüyorsa doğru yeri aradığını ve reklam sahibi işletmenin güvenirliğ­ini mutlaka kontrol etmeli. Ya da reklamlı sonuçlara hiç tıklamadan işletmeler­in (com.tr) uzantılı resmi internet siteleri ziyaret edilmeli.

Yetkili Servis sahibi Fatih Bank: İnternette servis araması yapınca en az 10 reklamlı servis numarası çıkıyor. Bu reklamlı servisleri­n hangisi iyi, hangisi kötü iyi bilmek lazım. Her 444’lü, her 0850’li numara yetkili servis değil. Mutlaka fatura isteyin.

Ramazanda arızalanan buzdolabı için internette­n arama yaptım. Çıkan ilk numarayı aradım. Gelen görevli, ‘dolabın beyni yanmış (hafıza kartı) değişmesi lazım’ dedi. 2 bin 700 liradan sözde bin 700’e indi. 0850 ile başlayan numaradan aradıkları için güvenip inandım. 4 gün sonra geldikleri­nde aynı parçayı takmışlar. Arıza da sürdü. Bir türlü geri gelmediler. Savcılığa başvurdum.

Ahmet Olmuştur

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye