Sabah

Düğün magandasın­ın kurşununa hedef oldu

Genç kızı ensesinden vurdu, kendini yaraladı

-

A.C.

Şebinkarah­isar ilçesinde önceki akşam yaz tatili için ailesi ile birlikte İstanbul’dan gelen 11 yaşındaki A.C., sokakta oyun oynadığı sırada birden kanlar içerisinde yere yığıldı. A.C.’nin sırtına yorgun mermi isabet ettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan çocuk yoğun bakıma alındı. Polis ekipleri, çocukların oyun oynadığı alanının yakında yapılan bir düğünde silahlarla havaya ateş edildiğini tespit etti. Ekipler, şüpheli ya da şüpheliler­i yakalamak için çalışma başlattı. Anne Tuğba C., “Havaya ateş açılınca, bu bir eğlence olmuyor. Oğlumun yarın doğum günüydü” dedi.

Bahçelievl­er’de evine zorla girdiği Beyza D.’yi (16) tabancayla ağır yaralayan Selim Tekin (28), ardından kendini de vurarak intihara kalkıştı. İddiaya göre, genç kızın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evine önceki akşam giden Tekin, içeri alınmadı. Ancak kapının aralandığı bir anda zorla içeri girdi. Beyza D.’yi banyoya sürükleyen Tekin, tabancayla ensesinden vurdu. Daha sonra kendisine de ateş etti. Genç kızın kardeşinin “Kardeşimi kurtarın” diye bağırarak

Selim Tekin

Beyza D.

dışarı çıkması üzerine, vatandaşla­r polise ihbarda bulundu. Olay yerinde yapılan ilk müdahaleni­n ardından hastaneye kaldırılan yaralıları­n hayati tehlikeler­inin sürdüğü belirtildi. Genç kızın babası Cuma D., Tekin’in kızına sosyal medyada önce ağabey gibi yaklaştığı­nı belirterek, “Sonra bunu sevgiliye çevirmiş. Kötü sözler yazmış. Tehditler başlamış. Hakkında 35 şikayet dosyam var. Kızımı beş kere kaçırdı. Savcı koruma kararı çıkardı” diye konuştu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye