Sabah

"taOla tVtaO iyi olVODa

-

Atalarımız ne demiş; atanla tuta nın iyi olacak… Dün akşamki maç bunun en bariz ispatı… GAlAtAsArA­y’ın tutAnı MuslErA’yDı vE sArı-kırmızılıl­Arı mAçtA tuttu. Karşı karşıya yüzde yüzlük pozis yonu kurtardı, 5 dakika sonra da penaltıda kalesinde devleşti. İlk yarının yarısından sonuna kadar, Galatasara­y bir şeyler yapmaya çalışmış olsa da mAçın GEnElInDE BAskın oynAyAn tArAF AntAlyAspo­r’Du. Pozisyonla­ra girdiler, cömertçe harcadılar ama Galata saray’a fazla bir futbol oynatma dılar. SACHA BoEy Bu tAkımın oyunCusu DEğIl… Penaltıdan önce adamını kaçırdığı gibi ondan hemen önceki pozisyonda da çok ağır kaldı ve bariz hata yaparak Antalyaspo­rlu oyuncuya Muslera ile karşı karşıya kalma fırsatı verdi. İkInCI yArı son DErECE mAHkum, pAsIF oynAyAn HAttA FutBol oynAmAyAn BIr GAlAtAsArA­y GörDük. Ama yazımızın başın da dedik ya atanla tutanın iyi oldu ğunda hak etmesen de üç puan senin olabili yor. Son daki kalarda Okan Buruk, Gomis’i oyuna aldı.

GomIs BIr sAntrForun vuruş tEknIğInIn nE kADAr önEmlI olDuğunu BElGElErCE­sInE IyI vurDu. Orta saha dan çıkılan müthiş bir atak, sola Gomis’e gönderilen top, ve onun da ayak içiyle uzak köşeye vuruşu... Mükemmel bir atak ve vuruş tekni ğini bir arada izledik.

Sonuç olarak Galatasara­y hak etmediği bir galibiyet aldı. Ama futbolda her zaman iyi oynayan kazana cak diye bir kural yok. Hatta diğer bir deyimle de atamayana attılar.

HAkEm AtIllA KArAoğlAn mAçın GEnElInDE IyIyDI. Verdiği penaltı haklı bir karar. Belki Muslera açıldığı an penal tı yapmak istemedi ama Antalyaspo­rlu oyuncu penaltıyı aldı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye