Sabah

Bilişim 500’e Türk Telekom damga vurdu

-

Telekom ve grup şirketleri, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ‘Bilişim 500 Araştırmas­ı’nda da zirvede yer aldı. Türk Telekom, Türkiye Merkezli Üretici - Hizmet, Türkiye Merkezli Üretici Hizmet - İnternet Hizmeti ve Ankara Şirketleri kategorile­rinde birinci oldu. Şirketin iştirakler­inden İnnova İş Uygulamala­rı, ERP Yazılım, Danışmanlı­k ve Ağ Donanımı olmak üzere 4 kategoride birincilik elde ederken AssisTT de “Yılın Dış Kaynak Kullanım Hizmeti” kategorisi­nde birincilik ödülünü kazandı.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojil­eri şirketi Türk Telekom ile iştirakler­i İnnova ve AssisTT, Bilişim 500 zirvesine yine damga vurdu. BThaber Yayıncılık tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Bilişim

500 Araştırmas­ı sonuçları 3 Ağustos’ta açıklandı. Türkiye’nin bilişim arenasında faaliyet gösteren en iyi 500 şirketin belirlendi­ği araştırman­ın sonucunda, Türk Telekom ve iştirakler­i İnnova ile AssisTT öne çıktı.

ZIRVEYI BIRAKMADI

Türk Telekom Türkiye Merkezli Üretici - Hizmet, Türkiye Merkezli Üretici Hizmet - İnternet Hizmeti ve Ankara Şirketleri kategorile­rinde birinci oldu. Türk Telekom’un bilgi teknolojil­eri çözümleri sağlayıcıs­ı şirketi İnnova; ‘Sistem Entegratör­ü ve İş ortağı’ ana kategorisi­nin ‘Yazılım’ alt kategorisi­nde ‘İş Uygulamala­rı’ ve ‘ERP

Yazılım’ konularınd­a birinci oldu. İnnova ayrıca ‘Hizmet’ kategorisi­nin ‘Danışmanlı­k’ dalında ve ‘Sistem Entegratör­ü ve İş Ortağı -Donanım’ kategorisi­nin ‘Ağ Donanım’ dalında da birinci olup 4 ayrı kategoride zirveye yerleşti. İnnova, Bilişim 500 genel sıralaması­nda 23. sırada yer aldı. Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT ise “Yılın Dış Kaynak Kullanım Hizmeti” kategorisi­nde birincilik ödülünü kazandı. AssisTT ayrıca Bilişim 500 genel sıralaması­nda 21. sırada yer aldı. ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırmas­ı’, Türkiye bilişim sektörünün gelişimi ile ilgili birçok veriyi içerirken, bunun yanı sıra, markaların performans­larını ölçme ve pazardaki konumların­ı analiz etme fırsatı sağlıyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye