Sabah

ANLAMAYA ÇALIŞIYORL­AR KALE ALTAY’IN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımla olan ilişkisini anlattı:

- Yazılmıştı.

“60 günlük hazırlık dönemi iyi geçti. Yavaş yavaş takımım beni anlamaya çalışıyor.

Oynadıkça daha iyi olacağız. Avrupa’da olmak futbolcula­rın gelişimi için önemli”

Slovacko ile oynanan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Altay Bayındır, Çekya’daki rövanşta kalesini koruyacak. Milli kaleci Süper Lig’de Ümraniye ile oynanan maçta kalesinde 3 gol birden görmüştü. Altay’ın yedeği olarak genç eldiven Ertuğrul Çetin ile yeni transfer İrfan Can Eğribayat kulübede yer alacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkla­rı olan İrfan Can, Serdar Aziz ve Joao Pedro takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığı süren Mert Hakan’ın ismi

UEFA listesinde­n çıkartılmı­ş yerine İrfan Can Eğribayat’ın adı

bir numaralı adresi olan A Spor’da şölen devam ediyor. UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimi­z Konyaspor’un, sahasında Vaduz ile karşılaşac­ağı mücadele A Spor ekranların­dan naklen ve şifresiz yayınlanac­ak. 1-1 biten ilk müsabaka da A Spor ekranların­da futbolseve­rlerle buluşmuştu. enerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko maçı öncesi basının karşısına çıktı. 68 yaşındaki Portekizli hoca, Ümraniyesp­or ile oynadıklar­ı lig karşılaşma­sının üstünden az bir süre geçtiğini vurgulayar­ak, “Fizyolojik olarak oyuncuları­n toplanması için 72 saat gerekiyor. Bu maçta rotasyon yapmamız normal. Daha taze kanlı oyuncuları sahaya sürebilece­ğiz, elimizde çok fazla opsiyon var” dedi. Jesus, takımın durumu hakkındaki soruya ise şu yanıtı verdi: “Zaman geçtikçe taktik, teknik ve fiziksel olarak istediğimi­z seviyeye ulaşacağız. Avrupa maçlarını oynamak futbolcula­rın gelişimi için çok önemli. Ne kadar maç oynarsak istediğimi­z seviyeye o kadar çok yaklaşırız. Hiçbir zaman net süre veremezsin­iz çünkü futbol kolektif bir oyun.”

 ?? ?? F.Bahçe’nin ulaşım sponsoru Gürsel Turizm, Kanarya’nın yeni takım otobüsünü
teslim etti. Otobüsün üstünde 5 yıldızlı logo ve 28 kupa detayı dikkat çekti.
F.Bahçe’nin ulaşım sponsoru Gürsel Turizm, Kanarya’nın yeni takım otobüsünü teslim etti. Otobüsün üstünde 5 yıldızlı logo ve 28 kupa detayı dikkat çekti.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye