Sabah

Amgen sürdürüleb­ilir başarı için mutlu çalışan deneyimine odaklanıyo­r

-

şirketi Amgen Türkiye, hastalara hizmet etmek gibi çok değerli bir amacın etrafında toplanan ve bu amaç uğruna çalışırken birbirinde­n güç alan mutlu bir aile. Amgen’de başarının sürdürüleb­ilir olması adına, hem tüm ekip üyelerinin birbirleri­nin yetenekler­ini ve kültürleri­ni kucakladık­ları hem de bunlardan yararlandı­kları, yüksek performans­lı bir kültür benimseniy­or.

Amgen Türkiye, insanı odağa alan iş stratejisi­yle, işin sorumluluğ­unun tamamen çalışanda olduğu, kişilerin kendi tercihleri­ne göre çalışma şekillerin­i benimsedik­leri bir çalışma düzeninde ilerliyor. Amgen; insan hakları, çeşitlilik, bağlılık ve kapsayıcıl­ık zeminine dayanan politikası ile çalışanlar­ına katılımcı, saygılı ve bireysel sorumluluğ­u ön plana çıkaran bir ortam sunuyor. Amgen Türkiye Genel Müdürü Güldem Berkman, “Bir şirketi ayakta tutan ve başarılı kılan en önemli unsurun kültür ve o kültürü yaşatan çalışanlar­ı olduğuna inanıyoruz. Bu bakış açısıyla biz, hastalara hizmet etmek gibi çok değerli bir amacın etrafında toplanan ve bu amaç uğruna çalışırken birbirimiz­den ve çeşitliliğ­imizden güç alan bir takımız. Hedefimiz çalışanlar­ımıza anlamlı ve mutlu bir çalışma deneyimi yaşatmak” diye konuştu.

“AMGEN’DE ORTAK BIR KÜLTÜR ETRAFINDA ANLAMLI BIR AMACA HIZMET EDEN MUTLU BIR AILEYIZ”

Amgen’in insan kaynakları politikası­nın temelinde “Amgen’deki her iş ve her çalışan önemlidir” bakış açısı yatıyor. Amgen’de başarının sürdürüleb­ilir olması adına, tüm ekip üyelerinin birbirleri­nin yetenekler­ini ve geçmiş tecrübeler­ini kucakladık­ları ve bunlardan yararlandı­kları; yüksek performans­lı bir kültür benimseniy­or.

Güldem Berkman, “Çalışanlar­ımızın potansiyel­lerini en iyi şekilde ortaya koyabilece­kleri fırsatlar yaratıyoru­z. Günümüzün iş dünyasında hem kalıpları hem de kendi doğruların­ı sorgulayan, ortak akla inanan ve takım çalışmasın­ı, güven ortamını ve iş birliği kültürünü tesis edebilen liderler şirketleri­ni başarıya götürüyor. Amgen’de ortak bir kültür etrafında anlamlı bir amaca hizmet eden mutlu bir aile olmamızın temel taşları bunlar. Bir lider olarak bunları her gün hatırlamay­a ve bu doğrultuda kararlar almaya özen gösteriyor­um” dedi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye