Sabah

YANDAŞ MEDYADA MAAŞ KAVGASI Muharrem İnce, Halk TV, TELE 1 ve KRT kanalların­ın CHP ile İyi Parti’den maaş aldığını iddia etti. Merdan Yanardağ’ın, “Bu sistem sizi bir peçete gibi kenara attı” açıklaması üzerine İnce, “Şerefin varsa yemin et almadığı

- Harun SEKMEN

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Halk TV, TELE 1 ve KRT kanalların­ın CHP ile

İyi Parti’den her ay düzenli maaş aldığı yönündeki iddiası kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Denizli’nin Kale ilçesinde konuşan Muharrem İnce, “Halk TV, TELE 1, KRT, CHP’den ve İyi Parti’den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarları­nı bile söylerim. Bizi haber yaptıkları zaman da ‘Maaşı keseriz’ diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceği­z diyorlar” ifadelerin­i kullandı. TELE 1 Televizyon­u Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İnce’ye cevap vererek, “Bu sistem sizi buruşuk bir peçete gibi kenara attı” dedi. İnce’nin Yanardağ’a yanıtı ise, “Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İyi Parti’den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına” şeklinde oldu.

¶SEN MANG,RS,N’

Eline aldığı 200 TL’lik banknotu göstererek, “Bakın bu iki yüz lira. Buruşmamış hali. Bu 2018’den önceki İnce. Buruşturdu­k bunu, yenildik. Değerine bakıyorum gene 200 lira. Sokakta gene karşılığı var. Hafif bir ütüye ihtiyacı var. Yine 200 lira” diyen Muharrem İnce sözlerini şöyle sürdürdü: “Merdan Yanardağ sen mangırsın mangır. Sen ne ütü tutarsın ne buruşursun. Tamam ben buruştum diyelim. Millet yine ütüler, düzeliriz.”

¶SANA PARA VERENE S2R’

Merdan Yanardağ bu kez Twitter’dan yanıt vererek, “Şerefi olan, o seçim gecesi milyonlarc­a insanı yüzüstü bırakmaz, söz verdiği gibi meydana, milletin karşısına çıkardı. Sen önce o gecenin hesabını ver. Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil” dedi. İnce’nin buna yanıtı ise, “Seçim gecesi nerede olduğumu sana para verenlere, seçimde 12 bin sandığa gözlemci koymayanla­ra sor” şeklinde oldu.

 ?? ??
 ?? ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye