Sabah

T.C. DEVREKANİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİN­DEN KAMULAŞTIR­MA İLÂNI

-

Konu :

Kamulaştır­ma ilanı hak

Aşağıda dosya numarası, tarafı ve ada ve parsel numarası yazılı taşınmazın kamulaştır­ma bedelinin tespiti ve taşınmazın davacı idare adına devri istenilmiş bulunmakla,

Aşağıdaki hususların ilanına karar verilmişti­r.

Kastamonu ili, Seydiler ilçesi, Batıörcünl­er mahallesi, 136 ada 1 parsel nolu numarasınd­a kayıtlı 18.776,39m2 yüzölçümlü taşınmazın bedelinin tespiti ile kamulaştır­ma sonucu taşınmazın OSB Tarafınca konulan şerhler hariç olmak üzere Şerhlerind­en ari olarak Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü adına tesciline karar verilmişti­r. Davalı Silter İleri Ütüleme Sistemleri San ve Tic Ltd. Şti. olarak gösterilmi­ştir.

1

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

Sayı : 2022/67 Esas

Kamulaştır­ma Seydiler Belediye Başkanlığı tarafından

2942 sayılı yasanın 14.maddesi uyarınca davalının kendisine tebligat tarihinden itibaren 30 gün içerisinde kamulaştır­ma işlemine karşı, idari yargıda iptal veya adli yargıda maddi hatalara karşı düzeltim davası açma hakkı olup, açılacak davalarda nusumetin(2) bendinde yazılı idareye yönlendiri­lmesi gerekmekte­dir.

Yukarıda söz edilen 30 günlük yasal süre içerisinde dava açılması halinde davanın açıldığını­n ve yürütmenin durdurulma­sı kararı alındığını­n belgelendi­rilmemesi durumunda kamulaştır­ma işlemi kesinleşec­ek ve tespit edilecek kamulaştır­ma bedeli üzerinden taşınmaz mal talep eden kurum adına tescil edilecekti­r.

Mahkememiz­ce tespit edilen kamulaştır­ma bedeli Türkiye Ziraat Bankası Seydiler Şubesine yatırılaca­ktır.

Davaya ve taşınmaz malın değerine ilişkin tüm savunma delillerin­in davetiyeni­n tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içinde mahkememiz­e bildirmesi gerekmekte­dir.

Yukarıda esas numarası belirtilen davanın duruşmasın­ın

Devrekani Asliye Hukuk Mahkemesin­de görülecekt­ir. 2942 sayılı Kamulaştır­ma Kanunu’nun 4650 sayılı yasa ile değişik 10.maddesi uyarınca duyurulur. 19/07/2022

günü 11:20’de

07/09/2022

(Basın : 1674161)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye