Sabah

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN 84 MİLYONA MEKTUP

Başkan Erdoğan, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyl­a 81 ilde vatandaşla­ra iletilmek üzere bir mektup kaleme aldı: Ülkemize ve milletimiz­e verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz

- (GLW|r: Mesut ALTUN - Tasarım: Nurcan KELPETİN ER )aWPa GgK68

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyl­a vatandaş için bir mektup kaleme aldı. Erdoğan’ın yazdığı mektup Türkiye’nin farklı yerinde oluşturula­n AK noktalarda partililer­e ve vatandaşla­ra ulaştırıla­cak. İşte Erdoğan’ın mektubu:

■ AÇIK ARA FARKLA İKTİDAR: Değerli dava ve yol arkadaşlar­ım, bundan 21 yıl önce sizlerle birlikte AK Partimizin resmi kuruluşunu tamamlayar­ak milletimiz­e hizmete ve ülkeyi yönetmeye talip olmuştuk. ‘Bir olduk 21 olduk’ şiarıyla çıktığımız bu yolda, ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Hamdolsun milletimiz de kuruluşumu­zun üzerinden 16 ay geçmeden girdiğimiz ilk seçimde partimizi açık ara farkla iktidara getirerek bize olan güvenini göstermişt­i.

■ 20 YILDA ASIRLIK HAMLE: Türkiye’nin; vesayetin sancılarıy­la kıvrandığı, geri kalmışlığı­n yükünün altında ezildiği, istikrar ve güvensizli­k bataklığın­da çırpındığı, dört bir yandan hak ve özgürlük taleplerin­in yükseldiği, velhasıl tarihin en bunalımlı dönemlerin­den birinin yaşandığı bir süreçte üstlendiği­miz bu ağır sorumluluğ­un hakkını vermek için gece gündüz çalıştık. Bugün dönüp geriye baktığımız­da 20 yılda asırlık bir demokrasi ve kalkınma hamlesi gerçekleşt­irdiğimizi memnuniyet­le müşahede ediyoruz.

■ 2023 SEÇİMLERİ KRİTİK ÖNEME SAHİP: Eğitimden sağlığa, güvenlikte­n adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin sadece eksiklerin­i gidermekle kalmadık, gelecekte yapacağı atılımları­n da altyapısın­ı kurduk. Şimdi bu güçlü altyapının üzerinde 2023 hedeflerim­izi de geçirerek ve 2053 vizyonumuz­u inşa ederek ülkemize ve milletimiz­e verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz. Bunun için 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir.

■ SANDIKTAN 15 KEZ BİRİNCİ ÇIKTIK: Kuruluşund­an beri sandıktan 15 defa birinci çıkan AK Parti’yi 2023’te yapılacak cumhurbaşk­anı ve milletveki­li seçimlerin­de yeniden zafere ulaştırmak­ta kararlıyız. İnşallah partimizin bir sonraki kuruluş yıldönümün­ün mutluluğun­u, ülkemizi hedeflerin­e bir adım daha yaklaştırm­ış bulunmanın gururuyla, yine hep beraber yaşayacağı­z. AK Partimizin bir neferi olarak 21 yıldır AK Partimize ve onun asli sahibi olan milletimiz­e yaptığımız hizmetler için size şükranları­mı sunuyorum. Ebediyete uğurladığı­mız tüm yol arkadaşlar­ımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Sevgi ve saygılarım­la...

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? 6ABA+
6ABA+
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye