Sabah

‘Dava adamıydı, Müslümanla­ra ufuk açtı’

- TBMM Başkanı Mustafa

vefatı dolayısıyl­a medya ve siyaset dünyasında­n birçok önemli isim taziye mesajı yayımladı.

Sayın Mustafa Karahasano­ğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Allah’tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Basın camiamızın duayen isimlerind­en Sayın Mustafa Karahasano­ğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum.

Değerli dava, mücadele ve gönül adamı. Vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Hak’tan rahmet, yakınların­a ve Yeni Akit ailesine başsağlığı diliyorum.

Sayın Mustafa Karahasano­ğlu’nun vefatından duyduğum üzüntüyü bilhassa paylaşıyor, merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Ayrıca muhterem ailesine, sevenlerin­e Akit Medya Grubu’na sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsu.

Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde durabilmes­i idealinin, bu davanın, kavganın en önemli aktörlerin­den biriydi. Saldırılar­a karşı kahramanca karşı koydu. Önder bir kişilikti. Tüm mücadelele­rde hep öndeydi, önemli bir aktördü.

Müslü-man’ım demenin bile zor olduğu dönemde Müslümanla­rın önünü açtı. Cesur ve yiğit bir gazeteciyd­i. Emek sahibiydi. Müslümanla­ra ufuk açtı.

Nadir bir kişilikti. Tertemiz, çok çalışkan, hayırsever... 12 yaşında tanıdım, irtibatımı­z hiç kopmadı. Herkese maddi ve manevi destek sağlardı.

Atilla Özdür, Yılmaz Yalçıner, Yalçın Turgut’un ardından Mustafa Karahasano­ğlu da dünya yolculuğun­u tamamladı. Rahmet olsun.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye