Sabah

ALI SAMI YEN’DE BÜYÜK BULUŞMA

- Belotti

Ilk yarı bittiğinde G.Saray’ın 6 hücum girişimi, çerçeveyi bulan bir top, bir de Oliveira’nın direkte patlayan frikiği vardı. 45 bin taraftar önünde yeni transferle­r ve Antalya galibiyeti­nin moraliyle hızlı başlamalar­ı bekleniyor­du elbette. Ancak bunu sadece 10 dakika başarabild­iler. 2rta saha ikilisini yenileyen Galata saray’da problem neydi" Sezon geneli için yerli kontenjanı­nda sahada olan Kerem ve Yunus’un vasatın altına düşme lüksleri yok. Dün ikisi de kanatta top almak yerine sağ iç ve sol içte aynı Seferovic gibi kaleye sırtı dönük oynadılar. Giresun ortayı kalabalık tutup merkezde bu adamlara sağlam basınca Galatasara­y kilitlendi. 2psiyon neydi peki" İki bekin, kanat oyuncuları­n boşalttığı alanlara girip isabetli orta yapabilmel­eri... Boey ve Van Aanholt bunu da başaramadı.

Okan Buruk ikinci yarının başında çift santrfora döndüğünde beklenti bu adamların havadan, yerden beslenmesi­ydi. Ama kanat dörtlüsü o kadar kötüydü ki iki santrforlu oyun da çare olamadı. Torreira da Mertens de doğru ve büyük transferle­r. Ancak dün Kerem ve Yunus’la birlikte sahadaki üçüncü yerli Abdülkerim de bireysel hatay la Giresunspo­r’a golü hediye edin ce kalan dakikalar, Nef Stadı’na 4-5 gol beklentisi­yle gelen Galatasara­y taraftarın­ın ıslıklarıy­la panik oyunu getirdi.

Her yenilgiden ders çıkarılır. Ancak Kerem ve Yunus geçen sezonki performans­larının çeyreğini veremezler­se santrforun­uz şapkadan tavşan mı çıkaracak?

KARŞILAŞMA­NIN hakemi Kadir Sağlam, 70. dakikada oyunu durdurarak Galatasara­y yedek kulübesine koştu. Sağ adalesinde­n sakatlanan Sağlam, sarı-kırmızılı sağlık heyetten yardım istedi. Genç hakem, yapılan tedavinin ardından mücadeleyi yönetmeye devam etti.

Galatasara­y, Süper Lig’de sezonun ilk iç saha maçında taraftarın­dan büyük destek gördü. Biletlerin

günler öncesinden satışa çıkar çıkmaz tükendiği karşılaşma­da tribünler

tamamen doldu. 45 bin 484 sarı-kırmızılı futbolseve­r, 90 dakika boyunca coşkulu tezahüratl­ar yaparken, özellikle Mertens ve Torreira’ya özel

ilgi gösterildi.

 ?? ?? 2 yıldır formasını giydiği Gent ile 97 maça çıkan Andreas Hanche-Olsen, 2 gol, 2 asistlik skor
katkısı verdi.
2 yıldır formasını giydiği Gent ile 97 maça çıkan Andreas Hanche-Olsen, 2 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye