Sabah

KENDIMIZI ÖLDÜRDÜK!

Valerien Ismael: “Geçen hafta kırmızı kart bu hafta kırmızı kart bu kabul edilemez. Kırmızı kart ve kendi kalemize gol!”

-

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ikinci yarıda daha diri oyuncularl­a sahaya çıkıp oyunu tutmak istediğini söyledi. Fransız çalıştırıc­ı şunları söyledi: “Oyuna çok iyi başladık. Güçlüydük. Sonrasında bir disiplin sorunu yaşadık. Kulüp olarak bir şeyler yapmalıyız. Geçen hafta

KIRMIZI DÖNÜM NOKTASI OLDU!

Maçın daha 17. saniyesind­e sarı kart gören Kevin N’Koudou, 3. dakikada da fileleri havalandır­dı. Bu hem Kamerunlu sol kanadın Süper Lig kariyerind­eki en erken golü hem de bu sezonun en erken golü oldu. Ancak maçın kırmızı kart bu hafta kırmızı kart bu kabul edilemez. Kendimizi öldürdük aslında. Kırmızı kart ve kendi kalemize bir gol. Kendi kalemize gol atana kadar 81 dakika istedikler­imizi de yaptık. Gelecek hafta da oyuna bu haftaki gibi başlamalıy­ız.” sonu Beşiktaşlı­ları mutlu etmedi. N’Koudou karşılaşma sonrası, “Kırmızı kart dönüm noktası oldu. Bizi çok etkiledi. Kaybettiği­miz 2 puana üzülüyorum. Kafamızı toparlayıp, derslerimi­zi alıp bu maçı unutmak zorundayız” dedi.

Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanı­na şu taktikle başladı. Topu rakibe bırak. Önde baskı yap ve hataya zorla. N’Koudou ile rakibi yıprat. Valerien İsmael’in takımı, bu anlayışla baş döndürücü bir tempoyla başladı. İlk 20 dakikada sahanın en iyileri N’Koudou, Salih ve Ghezzal ile 3 gol dahi buldu. Ancak hakem Yasin Kol oyunun ve Beşiktaş’ın temposunu düşürmek ister gibi üst üste yanlış sarı kartlar gösterdi. Weghorst gole giderken rakibi tarafından düşürülüp kırmızı görmesi gerekiyord­u. Ancak Hollandalı oyuncuya sarı verdi. Kırmızı kartla atılan Emrecan’ın ilk sarısı net şekilde yanlıştı. 10 kişi kalmış ve ilk yarıyı da 3-1 kapatmış Beşiktaş’ta, İsmael’in skoru koruma kaygısı ikinci devreye damga vurdu. Monte ro, Necip ve Boyd’un girmesi en iyi üçlü olan N’Koudou, Salih ile Ghezzal’ın çıkması çok radikal bir tercihti. Özetle Beşiktaş, Yasin Kol’un ve İsmael’in yanlış kararların­ın kurbanı oldu!

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye