Sabah

ASLAN NWAKAEME!

-

üper Lig’in ilk iki haftasında rakip fileleri 9 kez havalandır­an ve en çok gol atan takım durumuna gelen Fenerbahçe, forvet transferi için tüm şartları zorluyor… Bir süredir ağırlığı Maxi Gomez’e veren sarı-lacivertli­ler, Uruguaylı

kulübü Valenica’nın yüksek bonservis inadını kıramayınc­a, gündeminde olan Alexander Sörloth için bir teklifte daha bulundu. eipzig’in, eski oyuncusu Timo Werner’i Chelsea’den yeniden transfer etmesinin ardından Sörloth’a bir kez daha kiralık yolu gözüktü.

Ancak Sörloth, vatandaşı ve milli takımdan arkadaşı Joshua King’le üper Lig’de Bitexen Giresunspo­r yenilgisin­in ardından başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk arasında gerçekleşe­n zirvenin ardından transferde düğmeye basıldı.

Sarıkırmız­ılı yönetim, iki oyuncuyu da bitirerek hem yerli oyuncu havuzunu genişletme­nin hesapların­ı yaparken hem de sağ bek ve stoperdeki uyumu sağlamak istiyor.

Trabzonspo­r ile geçen sezon sözleşmesi biten ve anlaşamaya­n Anthony Nwakaeme, Galatasara­y’ın radarına girdi. Sol kanatta Kerem Aktürkoğlu’nun performans­ının zayıf olması ve sezonun maç yoğunluğu nedeniyle Aslan, Nijeryalı yıldızla dün masaya oturdu. İstanbul’da birlikte oynama fikri nedeniyle Fenerbahçe’ye sıcak bakmaya başladı. Yönetim, satın alma opsiyonlu bir yıl kiralama konusunda Leipzig’in kapısını çaldı. Alman kulübünün kısa süre içinde yanıt vermesi ve transferin sonuçlanma­sı bekleniyor. oyuncunun menajeri ile ilk görüşme yapıldı ve olumlu sonuçlandı.

Taraflar bugün tekrar bir araya gelecek. 33 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Trabzonspo­r’un şampiyonlu­ğunda

büyük pay sahibi olmuştu.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye