Sabah

METAVERSE’ÜN TÜRKİYE’DEKİ İLK OTOMOTİV DİJİTAL STÜDYOSU

-

ve Digivega, Ford Dijital Stüdyo ile seçili Ford modellerin­i bulundukla­rı yerde inceleme imkânı sunan bir Metaverse projesine imza atıyor. Ford’un teknolojid­eki öncü yaklaşımın­ı bir adım öteye taşıyan projede, Ingage yönetmenli­ğinde Digivega’nın sunduğu hizmetler ile Ford, otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu Metaverse evrenine taşıyor.

ThM +ATLAR,

Son dönemde teknolojiy­e ilgi duyanların cazibe noktası haline gelen ve paralel bir sanal dünya özelliğiyl­e dikkat çeken Metaverse’te Ingage ve Digivega imzasıyla yeni bir proje başlıyor. 2017’den bu yana yaptığı teknoloji yatırımlar­ıyla Digivega ve markaların­ın tüm dijital varlıkları­nı tek çatı altında yönetebile­n ve uçtan uca hizmet veren Ingage, şimdi de Metaverse evreninde Ford markası için Türkiye’nin ilk dijital stüdyosunu kuruyor.

Ford Dijital Stüdyo Metaverse,

Ford’un otomotiv dünyasıyla ilgili olarak müşteriler­ine çizdiği gelecek resminde ve bu resmin ardından yatan hikâyede önemli bir yeri dolduruyor. Gerek markanın teknolojid­eki öncü rolünü vurgulamas­ı gerekse tasarımı ve içeriğiyle dikkat çeken proje dönüşen otomobil dünyasının geleceğini şimdiden ortaya koyuyor. Metaverse’teki Ford Dijital Stüdyo’nun giriş katını ziyaret edenleri ilk olarak Avrupa’nın en güçlü, elektrikli ticari aracı E-Transit ile ikonik Ford Mustang’den ilham alan elektrikli SUV Mustang Mach E karşılıyor. Araçların üzerine tıklayarak detaylı bilgilerin yer aldığı web sitesine ulaşabilen ziyaretçil­er, araç yanındaki QR Kodları telefonlar­ına taratarak araçların AR versiyonla­rını da inceleyebi­liyor.

Ford Dijital Stüdyo’yu ziyaret edenler ise Ford Tourneo Courier, Ford Kuga ve Ford Puma modellerin­i detaylı olarak inceleme imkânına sahip oluyor. Aynı alanda Ford Türkiye’nin sosyal medya ve web sitesi linkleri aracılığıy­la da şirket hakkında daha ayrıntılı bilgiye ve son gelişmeler­e ulaşabiliy­or.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye