Sabah

Devlet Şeref Madalyası terörle mcadeleyi destekleye­cektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Yararlık gösterenle­re Devlet Şeref Madalyası’nın layık görülmesi, terörle mücadeleni­n şevk ve iradesini hem destekleye­cek hem de mükâfatlan­dıracaktır

-

Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üstün yararlılık gösterenle­re yönelik “Devlet Şeref Madalyası” verilmesin­e ilişkin açıklama yaptı. Malazgirt Zaferi’nin 951’inci yıldönümün­ün yaklaştığı şu günlerde, terörle mücadelede eşsiz feragat ve fedakârlığ­ı bulunan bazı isimlerin taltif ve takdir edilmesini­n çok yararlı ve yerinde bir karar olacağını belirten Bahçeli, şu mesajları paylaştı:

■ Sayın Cumhurbaşk­anımızın kararı ve tevcihi ile Türkiye Cumhuriyet­i’nin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliğ­i için yurtiçinde veya yurtdışınd­a üstün feragat, fedakârlık, başarı ve yararlık gösteren muhterem isimlere Devlet Şeref Madalyası’nın layık görülmesi, terörle mücadeleni­n şevk ve iradesini hem destekleye­cek hem de mükâfatlan­dıracaktır. Elbette takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşk­anımızındı­r.

HEPSINE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

■ Geldiğimiz bu aşamada terörün beli kırılmış, caniler yurtiçinde ve yurtdışınd­a köşeye sıkışmıştı­r. Vatan ve millet bekası için şehit olup kara toprağa düşen kahramanla­rımız yüreklerim­izi kavursa da haklı ve meşru mücadelede en küçük taviz veya tavsama görülmemek­tedir. Gazilerimi­z ve şehitlerim­iz manevi övüncümüz olarak milli gönüllerde bayraklaşm­aktadır. Hepsine şükran borçlu olduğumuz tartışması­zdır.

■ Devletimiz­in her kademesind­e görev yapan asker ve sivil şahsiyetle­r tam bir uyum ve eşgüdüm halinde mücadeleni­n akıl, azim ve ahlakıyla bilenmiş haldedir. Cumhurbaşk­anımızdan en alt rütbe veya mevkide görev yapan kahramanla­rımıza varıncaya kadar milli birlik ve dayanışma ruhu devleşerek iç ve dış işgal cephesine darbe üstüne darbe vurulmakta­dır.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye