Sabah

‘BİZİM TAKIMDA AMACINA ULAŞIRSIN’

-

Dünya Kupası’na formda gitmek isteyen Maxi Gomez, bu yüzden daha fazla ve düzenli oynayabile­ceği bir takıma transfer planlıyord­u. Sarı-lacivertli­ler, Uruguaylı yıldızın hassasiyet­ine vurgu yapıp,

“Bizim takımda istediğin süreyi alıp, amacına ulaşabilir­sin. Sonuç olarak hem sen hem de kulübümüz bu işten karlı çıkmış olur” diyerek 26 yaşındaki futbolcunu­n teklifi kabul etmesini sağladı. 8ruguay

Milli

Takımı forması altında 27 kez saha ya çıkan

Maxi Gomez, 4 gol kaydet ti. 26 yaşın daki santrfo run kulübü Valencia ile 30 Haziran 2024 tarihi ne kadar söz leşmesi bulu nuyor.

3. sırada tamamlayıp Avrupa Ligi vizesi alan Austria Wien, yeni sezona kötü bir giriş yaptı. 12 takımlı ligde 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi ile son sırada.

en değerli oyuncusu Matthias Braunöder… 3 milyon Euro bonservis değeri olan merkez orta saha oyuncusu, takımın pas bağlantıla­rını sağlıyor. 20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 1 gol 6 asist ile oynadı.

U21 Milli Takımı formasını da giyen Can Keleş, ekibin Türk asıllı oyuncusu.

Linz’den 1.3 milyon Euro bonservisl­e transfer edilen Marko Raguz, şu an takımın en önemli gol umudu olarak öne çıkıyor. 1.92’lik santrfor özellikle hava toplarında­ki etkinliği ile biliniyor.

4-2-3-1 sistemini tercih eden Schmid’in öğrenciler­i, zorluk derecesi yüksek karşılaşma­larda 5-3-2 sisteminde de oynuyor.

toplam kadro değeri 20 milyon Euro. Genç bir kadroya sahip olan Austria Wien’in yaş ortalaması 24.

Wien geçen seneki kadrosunda­n 15 futbolcu ile yollarını ayırdı. 25 yaşındaki kaleci Patrick Pentz Fransa’nın Reims takımına bedelsiz gitti.

itibariyle 7 futbolcunu­n sakatlığı bulunuyor. Handl (Stoper) Baltaxa (Sol bek) El Sheiwi (Sol bek) Holland (Orta saha) Smrcka (Orta saha) Gruber (Sağ kanat) ve Raguz (Forvet).

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye