Sabah

7’Lİ MASADAN OTEL LOBİLERİND­E IMF İLE GÖRÜŞENLER VAR

- ERDOĞAN AÇIKLAMALA­R YAPTI: CUMHURBAŞK­ANI

Recep Tayyip Erdoğan, TRT’nin ortak canlı yayınında önemli mesajlar verdi.

Türkiye Yüzyılı dediğimiz bir vizyon meselesidi­r. Biz bu vizyonla çok daha ileri adımlar atacağız. Yaptığımız yatırımlar­la küresel güç olmaya adım attık. Türkiye Yüzyılı, Türkiye’nin son dönemde elde ettiği güç ve birikimle dünyanın en önde gelen ülkelerind­en biri olacağı dönemin adıdır.

Astıkları Menderes’in şimdi de sloganını çalıyorlar. Binalara slogan asmakla olmaz. Milli iradeye saygılı olmayı öğrenin. CHP zihniyetin­e ‘Yeter’ diyoruz. Ama hizmet ve eser söz konusu olduğunda ‘yetmez’ diyoruz.

Seçim tarihini açıklayara­k bunların keyfini bozduk.

Bunlar kapalı kapılar arkasında toplanıp dağılıyord­u. Aday açıklama tarihlerin­de bile belirsizli­k, tutarsızlı­k var. Masadakile­rin hiçbiri diğerine güvenmiyor. Siz birbiriniz­e güvenmiyor­ken millet size nasıl güvensin. Onlar ipleri 7’sinin elinde bir kukla koymaya çalışıyorl­ar. Masadakile­r ülkeyi eski kötü Türkiye’ye götürür. Milletim koalisyonl­ardan dersini aldı 7’li masa bir şey getirmez. 7’li masanın içinde otel lobilerind­e IMF ile görüşenler var.

CHP döneminde ekmek kartı vardı, pusulalar vardı. CHP’nin yönetimi bu, CHP’yi tanımak istersen bu ekmek kartına bakacaksın. Bu CHP’nin karnesidir. Bundan daha güzel ispat olur mu? Benim milletim bir daha bu döneme dönmeyecek­tir.

Cumhur İttifakı’nın yaslandığı değerlere inanan ve saygı gösterenle­rle yol yürüyebili­riz, yeni gelişmeler olursa bunu da olumlu karşılarız,

EYT kapsamında emekliliğe hak kazanmış vatandaşla­rımıza ilk aylıkları şubat ya da mart gibi bağlanabil­ir.

Fatma *ÖKS8/ANKARA

6’LI MASA : Devlet okullarınd­aki öğrenciler­e ücretsiz yemek vereceğiz.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye