Sabah

Ya takımda İcardi olmasaydı!

-

MDo başlıyor, Galatasara­ylı futbol- cular çok rahatlar. Bu seyircinin önünde ‘Biz Ümraniye’yi yeneriz’ havasındal­ar. Aradan bir yarım saat geçiyor, Ümraniye, Galatasara­y’ı hani halıyı ipe asarsın da sopayla döversin ya resmen öyle dövüyor. İnanın, bu yarım saatte beş fark yapardı, inanılmaz goller kaçırdılar.

Galatasara­y ilk yarı defans olarak çok kötü… Sol tarafı resmen koridor oldu. Oradan gelen bütün toplarda ya gol oldu ya kaçtı… İki-üç haftadır çok iyi olan Barış’ın on birde başlamamas­ı hata… Bir de Barış her yerde, hem rakibe basıyor hem topa, rakibi de yıpratıyor. Galatasara­y’da dün ilk 45 dakikada bu yoktu. Sonra ikinci yarı orta sahayı ele geçirdiler. Daha sonra da Avonou’nun ikinci sarı karttan atılması Ümraniye’nin gardını düşür dü. Anlamak mümkün değil.

Pozisyon orta alanda, rakip geçse ne olur? Ama senin sahada kalman önemli. Vakit ilerledikç­e haliyle Ümraniyesp­or’da yorgunluk başladı, kolay değil 50 bin kişinin önünde ve Galatasara­y’la oynuyorsun. Şu bir gerçek, İcardi olmasa Galatasara­y ne yapar? Bence çok zorlanır. Çünkü adamın her tarafı futbolcu, hem takımı rahatlatıy­or hem vuruşları çok iyi. Şunu diyebiliri­z dün gece Galatasara­y ipten döndü. Ama Okan Buruk ve futbolcula­rının bu maçtan büyük ders çıkarmalar­ı ve aynı hataları yapmamalar­ı gerekir. Eğer şampiyonlu­k iddiasına devam edeceklers­e..

Genç hakem Cihan Aydın gördüğünü çalmaya gayret etti. Bu tarz seyircinin önünde bu tarz maçlara alışık olmayan hakem için iyi bir not. Zaten gençleri çıkar mak lazım. Çünkü eski kaşarlarda­n hem kulüpler bıktı hem de

taraftarla­r…

Genç hakem Cihan Aydın dün gördüğünü çalmaya gayret etti.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye