Sabah

Biri plan yapıyor!

-

. dakika geçtiğinde iki takımın da çekti ği şut sayısı 12’ydi. Devre bittiğinde 24… Yani her iki dakikada bir golü arayan iki takım, birbirini sürekli tehdit etti.

Fırsatlar heyecanı körüklerke­n, 15’te Mert Hakan’ın müthiş golü geldi. Herkes golü kutlarken, yayıncı kuruluş topun kapıl ma anını gösterdi defalar ca. Birileri bir şey arı yordu. “Ele değdi” deseniz, görülmüyor. İspatı olmayan şüphe den hareketle golü iptal etti VAR hakemi Koray Gençerler. Kayıtlar incelense bu kez “elimsi” kelimesini de duyacağız muhtemelen.

Maçın kendi dengesinde, daki kalar geçtik çe kontrol Fenerbahçe’ye geçti. Altay kurtardı ğı penaltı nın yanı sıra defans arkasını da boş bırakmadı. Müthiş bir gece geçiriyord­u, 82’deki acemi penal tıyı yapana kadar… Ön taraf kurgusun da da bir “defo” vardı; Batshuayi… Sadece topu bekleyerek, kaleye vuraca ğı pozisyonun hazırlığın­ı yaparak oynadı. Yürekten oynanması gereken bir 90 daki kada, sanki “saklanan”dı. Jesus ilk hamle sinde Ferdi’yi öne sürecek kararlar aldı. Zajc’ın pas hızından yararlanma­k iste mesi de doğruydu. Ancak oyun üretmi yordu. Arda kararını çok geç verdi. Değişmeyen gerçek, son iki sezonda oldu ğu gibi yine Fenerbahçe’nin karşısına dikil di; hakemler… Rakibi bir türlü yeni yorsunuz ama hakemleri geçmeye çalışmak, diğer takımlarda­n farklı olarak oyuncuları­n bilebildiğ­i bir şey değil. Jesus, maç bittikten sonraki haklı isyanında kırmızı kartı gördü. Galatasara­y Yöneticisi Erden Timur “bu lig bitmez” diyordu, şikayet ettiği hakemler önlerinde ki taşları tek tek ayıklayıp, dün akşam ligin “nasıl” biteceğini­n kararını verdiler. Hoca hazırlanıy­or, futbolcula­r çalışıyor, yöneti ciler milyonlarc­a Euro harcıyor ama biri planı yapıyor, ötekiler düdüğü çalıyor.

 ?? ?? KAYıTLAR INCELENSE
BU KEZ IELIMSIw KELIMESINI DE DUYACAğıZ
MUHTEMELEN.
KAYıTLAR INCELENSE BU KEZ IELIMSIw KELIMESINI DE DUYACAğıZ MUHTEMELEN.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye