Sabah

ACİLEN YABANCI HAKEM!

Adana Demirspor maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, soluğu Riva’da aldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşen Koç, “Türk hakemleri ile bu işin yürümeyece­ği ortada” dedi Beşiktaş’tan Atilla Karaoğlan yanıtı!

- .VTUBGB NACAR

).Bahçe yöneticile­ri dün başkan Ali Koç önderliğin­de Riva’daki TFF tesislerin­e giderek TFF Başkanı

Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Hakem hatalarını­n gündemde olduğu toplantı sonrası Koç şu açıklamayı yaptı: “Sivas-G. Saray ve Adana Demir-F.Bahçe maçlarında yaşananlar hakemlik müessesesi­nin iflasıdır. Türk hakemleri ile bu işin gitmeyeceğ­i ortada. Yabancı hakem denememiz lazım. Doğru bir VAR hakemliği, teknolojiy­i kullanarak Türk futboluna emniyet supabı olur. Akıllardan silinmeyec­ek fahiş hatalar bir takımın lehine, başka takımın aleyhine işlemekted­ir. Acilen Türk futboluna yabancı VAR hakemleri getirilmel­i. TFF hataları kabul etsin etmesin, kimin puanları gidiyor? Sivas’ta 3, Adana’da 2, toplam 5 puan. Nasıl olacak bu iş?”

mustaGa.nacar@sabah.com.tr

PALABIYIK BIR DAHA STADIMIZA GIREMEZ

“ALI Palabıyık bir daha maç alır almaz onu bilemem. Ama bir daha o arkadaş, biz yönetimde olduğumuz sürece bizim stadımıza giremez. Kendisinin şaibeli birçok maçı var. Ali Palabıyık, eski MHK’nin atamasıdır. Eski MHK giderayak bir bombayı bıraktı. Gencecik bir hakemi en baskın olacağı bir başka maça atadılar (Cihan Aydın, Galatasara­yÜmraniye).”

FENERBAHÇE, Konya ile oynayacakl­arı maça Atilla Karaoğlan’ın atanmasını­n ardından sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. Sarı-lacivertil­er, Karaoğlan’ın Gaziantep FK-Beşiktaş karşılaşma­sındaki VAR konuşmalar­ını paylaştı. Bunun üzerine Beşiktaş da şu ifadelerle F.Bahçe’ye tepki gösterdi: “25.12.2022 tarihinde Gaziantep FK ile oynadığımı­z maçın hakemini, haklı kararında dik durmasına rağmen kendi maçı öncesi algı yaratmak amaçlı kullananla­ra önerimiz, önlerindek­i maça çıkıp şerefiyle hakkıyla mücadele etmeleridi­r.”

 ?? ??
 ?? ?? Karaoğlan’ın, Atilla FK-Beşiktaş Gaziantep
Kitsiou’ya maçında
müdahalede kafasıyla
N’Koudou’ya bulunan
göstermesi sarı kart tartışılmı­ştı.
Karaoğlan’ın, Atilla FK-Beşiktaş Gaziantep Kitsiou’ya maçında müdahalede kafasıyla N’Koudou’ya bulunan göstermesi sarı kart tartışılmı­ştı.
 ?? ?? F.Bahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte F.Bahçe Başkan Vekili Erol Bilecik ve Genel Sekreter Burak Kızılhan da görüşmeye katıldı.
F.Bahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte F.Bahçe Başkan Vekili Erol Bilecik ve Genel Sekreter Burak Kızılhan da görüşmeye katıldı.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye