Sabah

Beşiktaş treni kaçırmak üzere

-

Beşiktaşlı futbolcula­r hem iyi futbol oynamıyor hem de iyi mücadele

etmiyorlar.

Beşiktaş yönetimi ve teknik direktörü, “Liderliğe oynuyoruz” diyorlar ama dün oynadıklar­ı oyun ve yaptıkları mücadele şampiyonlu­k için yeterli değil. İyi maç olmadı, saha ağır, hava çok soğuk değil. Aslında futbolcunu­n istediği bir hava. Sivasspor, kendi istediği gibi oynadı, Beşiktaş’ı da istediği gibi oynattı. Siyah-beyazlılar hiç etkili olamadılar. İkili mücadelele­rde Sivassporl­u oyuncular daha fazla ayakta kaldılar. Maçın en net pozisyonun­u Sivasspor yakaladı. Son dakikalard­a hücum eden oyuncu, kaleciye fazla yaklaşınca pozisyonu kaybetti.

Beşiktaş için son şanslar. Bu tip maçları alacaksın, bir de Antalyaspo­r ile oynayacağı­n tehir maçını alacaksın, o zaman liderliğe ortak olursun.

Bakınız, lider lik için hem iyi mücadele lazım hem iyi fut bol. İyi futbol oynamıyor sun, oynayıp oynamamak senin elinde olma yabilir ama iyi mücadele etmek senin elinde. İyi mücadele etmiyorsun. O zaman kaderine razı olacaksın.

Bugün oynanacak Galatasara­yTrabzonsp­or maçına büyük bir tesadüf (!) Halil Umut Meler’i verdiniz. Bilgisayar­dan mı çıkardınız, yoksa torbadan kuş mu çıkardınız! Bu maçı da geçen sene el birliğiyle düşürdüğü nüz Zorbay Küçük’e verdiniz. Aklın yolu bir ama sistem öyle yürümü yor. Sistem akıl dışı yürüyor, torpil yürüyor, iğrenç yürüyor.

Bu maç bence Beşiktaş’ın şampiyonlu­ktan çok uzaklaştığ­ı maç olarak görülüyor. Yukarıdaki­ler çok puan kaybedecek­ler, sen çok kazanacaks­ın işte o zaman olursun. Futbolda var mı? Var ama bir de şu var, halamın bıyıkla rı olsaydı amcam olurdu!

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye