Sabah

Hakan Bey’in manikürü de Ahmet’ten

-

CNN Türk yorumcusu Hakan Bayrakçı’nın yayında tır nak kesme görüntüler­ine maruz kalmadığım için kendimi şanslı sayıyordum.

Israrla o anların videoların­ı gönderip “İzle” diyen arkadaşla rı da “Yemek yiyorum, lütfen...” diyerek başımdan savuşturmu­ş tum.

Ama nereye kadar... Hadisesini­n yaşandığı prog ramın moderatörü Ahmet Hakan bile konuğuna olan “ilgi den” hoşlanmış olacak ki uza tıyor.

Dün de köşesini Hakan Bayrakçı’yla yaptığı röportaja ayırmıştı.

Ne var ki “Sen aslında orta dan giden bir yorumcusun. Tarafsız konuşuyors­un. Haklıya haklı, haksıza haksız diyorsun. Tepkilerin yoğunlaşma­sında bu tutumunun payı olduğunu düşünüyor musun?” şeklinde ki sorularıyl­a Bayrakçı’yı uzak durması gereken sulara itekli yordu...

Olayı önce “tırnakları­nın arasındaki donmuş mumların verdiği acıya dayanamadı­ğım için kestim” diyerek izah eden Bayrakçı’yı daha acıklı bahane ler üretmeye teşvik ediyordu.

Aşağıdaki cümleler, canlı yayında niçin tırnak kestiği merak edilen birinin vereceği cevap mıdır sizce?

“...Tamam, olay tabii ki kötü. Ama niye hep aynı görüş teki insanlar demediğini bırak mamış? Ve neden hep farklı siyasi eğilimi olanlar hoş gör müş, teselli etmiş? Buradan anlıyorum işin içine siyasetin girdiğini.”

Yapmayın Hakan Bey... Her akşam çıkıp saatlerce akıl verdiğiniz seyirciler­inizi bu kadar mı ciddiye alıyorsunu­z?

Biliyorum, siz samimi bir adamsınız.

Mesele insanların ne dedi ğinden önce sizin ne yaptığınız değil mi?

Canlı yayında uzun uzun tır naklarını kestiniz yahu. Üstelik de sizi çeken kameramana, yayını dört gözle izleyen yönet mene ve rejideki onca insana ve tabii ki Ahmet Hakan’a gös termemeyi başararak.

Ne siyasetind­en bahsediyor sunuz, niye uzatıyorsu­nuz?

Ekrandaki kişisel bakım işle miniz esnasında politika konu şuyordunuz diye, insanların hiç bir şey demeden bu absürdlüğü yok saymasını mı bekliyorsu nuz?

Kusura bakmayın ama Ahmet’e verdiğiniz röportaj da olay olan tırnakları­nızın mani kürü olmuş.

Umarım seçim atmosferin de iş ekranlarda pediküre kadar varmaz.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye