Sabah

DÜNYADAN DESTEK MESAJI YAĞDI

-

REAL MADRİD (İspanya): “Real Madrid kulüp başkanı ve yönetim kurulu, Türkiye ve Suriye’yi vuran deprem için en derin üzüntüleri­ni ve dayanışmal­arını paylaşıyor. Kulübümüz, hayatını kaybe denlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyor. Onlara tüm gücü müzü ve içtenliğim­izi gönderiyor­uz.”

BARCELONA (İspanya): “FC Barcelona ola rak Türkiye’deki deprem felaketin de yakınların­ı kaybedenle­re başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile birlikte.”

VİLLARREAL (İspanya): “Villarreal CF, Türkiye’nin güneydoğus­unu ve Suriye’nin kuzeyini vuran korkunç dep remden etkilenenl­ere dayanışmas­ını göstermek istiyor.”

CELTA VİGO (İspanya): “Celta, Türkiye’nin güneydoğus­unu ve Suriye’nin kuzeyini vuran depremde vefat edenlere ve etkilenenl­ere daya nışmasını göstermek istiyor.”

VALENCİA (İspanya): “Kalbimiz, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen yıkıcı depremde hayatını kaybedenle­rle bir likte. Depremden etkilenen ailelere başsağlığı dileriz.”

OSASUNA (İspanya): “Osasuna, sabah meydana gelen korkunç deprem için tüm desteğini Türkiye ve Suriye halkla rına göndermek istiyor. Kalbimiz vefat edenler ve yakınlarıy­la birlikte.”

LILLE (Fransa): “Bu pazartesi günü, böl geyi vuran şiddetli depremin ardından düşünceler­imiz, LOSC destekçile­rinden oluşan geniş bir topluluğun yaşadığı Türkiye ve Suriye’ye gidiyor. Size güç ve cesaret diliyoruz”

NEFTCI BAKÜ (Azerbaycan): “Türkiye’nin birçok şehrinde meydana gelen dep remde hayatını kaybedenle­rin ve yara lananların derin üzüntüsünü yaşıyoruz. ‘Neftçi’ ailesi adına hayatını kaybedenle re Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlı ğı, yaralılara şifalar diliyoruz.”

KARABAĞ (Azerbaycan): “Kardeş Türkiye’deki depremde hayatını kaybe denlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa lar diliyoruz. Başın sağ olsun Türkiye!”

PANATHİNAİ­KOS (Yunanistan): “Türkiye ve Suriye’deki deprem haberleriy le yıkıldık. Vefat edenlerin ailele rine en derin başsağlığı diliyoruz. Düşünceler­imiz ve dualarımız sizinle.”

B.DORTMUND (Almanya): “Türkiye ve Suriye’de yaşanan deprem felaketi biz leri derinden sarstı. İyi dileklerim­iz tüm kurbanlar, aileleri, yakınları için endi şelenen insanlar ve tabii ki tüm yardım edenlerle birlikte” mesajı paylaştı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye