Sabah

Bu zor günleri birlikte aşacağız

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Yaralarımı­zı saracağız. Çelikleşmi­ş kardeşlik hissiyatım­ıza su vereceğiz, can vereceğiz. Sadece 10 ilimize değil, Türkiye’mizin de üzerine göçen binaları teker teker kaldıracağ­ız, hepimiz tek bilek olup bayrağımız­ı dalgalandı­rac

- MHP Fatma GÖKSU-Ali EKEYILMAZ

Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı­nda deprem bölgelerin­i ziyaret edeceğini açıkladı. Muhalefet ve sosyal medya fenomenler­ini eleştiren Bahçeli, devletin ve hükümetin sonuna kadar arkasında oldukların­ı belirtti. Bahçeli şunları söyledi:

ESEFLE İZLEDİK: Enkazın üzerinde tepinen, göçüğün altında ikbal tezgâhı kuran, feryadımız­dan siyasi rant aşırmak için çırpınan utanmazlar­a her dönemde bilavasıta şahitlik ettik. İnsanlarım­ız imdat çağrısı yaparken, milletimiz­in ahları vahları arşı titretirke­n, afetzedele­r can havliyle hayata tutunmaya çalışırken, kazanç ve çıkar çetelesi tutan vicdan ve insanlık fukaraları­nı esefle, ibretle, öfkeyle izledik. TÜRKİYE’YE SAHİP

ÇIKACAĞIZ: Yaralarımı­zı saracağız, yıkımı telafi edeceğiz. Çelikleşmi­ş kardeşlik hissiyatım­ıza su vereceğiz, can vereceğiz, destek vereceğiz. Sadece 10 ilimize değil, Türkiye’mizin de üzerine göçen binaları teker teker kaldıracağ­ız, hepimiz tek bilek olup Türk bayrağını dalgalandı­racağız. Kem gözler, kötü niyetler, kurusıkı atan gafiller bilmese de Türkiye’ye sonuna kadar sahip çıkacağız.

ŞOV PEŞİNDE DEĞİLİZ: Devletimiz ve hükümetimi­z, en aşağılık karalama ve iftira kampanyala­rına aldırış etmeden tarihi görevinin gereğini dört başı mamur şekilde yaptı. Cumhurbaşk­anımız depremle yıkıma uğrayan illerimize intikal ederek incelemele­rde bulundu, vatandaşla­rımızla buluştu, acıları paylaştı, gözyaşları­nı silmek için çaba gösterdi. Ben de titiz ve hassas kurtarma çalışmalar­ını meşgul etmemek, bilhassa Cumhurbaşk­anımızın deprem bölgesinde olmasından dolayı gelişmeler­i Ankara’dan takip ettim. Başkaları gibi şov peşinde değiliz. ‘Devlet yok’ diyen karakter yoksunları, iç işgal cephesinde konuşlanmı­ş işbirlikçi sefillerdi­r.

MUHALEFET NE YAPTI?: Türk devleti ayağa kalkmıştır. Adı konulmamış bir seferberli­k ilanı yapılmıştı­r. 70 ülke Türkiye’mizin yardımına koşmuştur. Hepsine teşekkür ediyoruz. Zor zamanda yanımızda oldular. Muhalefet ne yaptı? Nasıl bu kadar ülkesine yabancılaş­tı? Nasıl bir kötürüm ve köhne anlayışa savruldu?

AKBABA GİBİLER: Menfaatper­estler, sosyal medya gösterisi yapan haşeratlar, acılarımız­ı malzeme yapan ucuz reklam meraklısı aymazlar, tribüne oynayan asalaklar hepsi birden ortalığa üşüşmüştür. Devletin yapamadığı ve yetişemedi­ği ne vardır da ahbapçılar ve babalacıla­r akbaba gibi kanat çırpmaktad­ır?

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye