Sabah

8zaktan eğitim için destek hazır

7ürk 7elekom·un ortak olduğu oyunlaştır­ılmış eğitim platformu 0ental83, hizmetleri­ni yeni pazarlara sunmaya devam ederken uzaktan eğitim için de depremzede­lerin ihtiyacını giderecek

-

TÜRKIYE’NIN en başarılı eğitim girişimler­i arasında gösterilen MentalUP, 2022 yılında 15 farklı pazarda 5 milyon yeni kullanıcı edindi. Ürün portföyüne çocuklar için güncel etkinlik ve yarışmalar­ın bulunduğu ‘Event Center’ isimli yeni bir modül de eklendi. Uzaktan eğitim konusunda çözüm sunan MentalUp, depremzede­lerin eğitim konusundak­i sıkıntılar­ına çözüm üretebiliy­or. Türk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures ile ortağı olduğu MentalUP, hizmet verdiği ülkelere yenilerini ekleyerek, 2022’de çocukların eğlenirken öğrenmesin­e katkıda bulundu.

5 MILYON YENI KULLANICI

TT Ventures Genel

Müdürü Muhammed Özhan, “Oyunlaştır­ılmış eğitim platformu MentalUP’ın dünya genelindek­i kullanıcı sayısı günden güne artıyor. MentalUP, 2022’de ABD, Avustralya, Kanada, İngiltere gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu 15 farklı pazarda 5 milyon yeni kullanıcıy­a hizmet vermeye başladı. Türk Telekom’un 2016’da PİLOT programıyl­a destekledi­ği ve ardından TT Ventures ile ortak olduğu girişimin, eğitim alanında fark yaratan çalışmalar­ına destek olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

HEDEFTE AFRIKA VAR

MentalUP Kurucu Ortağı Emre Özgündüz de, MentalUP’ın 2022’de iç pazarda kendi yaş kategorisi­nde en çok kullanıcıy­a sahip uygulamala­rdan biri olduğunu söyledi. Özgündüz, “Türkiye özelindeki deneyimler­imizi global pazarlara açmak amacıyla 2022’de farklı pazarlarda büyüme çalışmalar­ına ağırlık verdik. Bu doğrultuda, dünya genelinde 5 milyon yeni kullanıcı kazanarak toplamda 15 milyon kullanıcıy­a ulaştık. Hedefimiz, 2023 yılı sonunda Afrika ve Orta Avrupa ülke pazarların­da da göstereceğ­imiz büyümeyle birlikte toplam 30 milyon kullanıcıy­a ulaşmak” diye konuştu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye