Sabah

TEZGAH KURDULAR!

“Kayserispo­r Başkanı’nın ‘çıkış maddesi’ bulunan sözleşmeyi imza etmediği, beni sakinleşti­rmek için imza atıldığı yönünde açıklamala­r yapıldı. Beni aldatmak üzerine planlanan eylemin hukuk önünde bir karşılığı olmayacakt­ır.”

-

ayserispor ile Beşiktaş arasında Onur Bulut gerilimi her geçen gün büyüyor. Siyah-beyazlılar­ın 1 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini kullanarak imza attırdığı 28 yaşındaki sağ bek için Kayseri cephesi, oyuncunun sözleşmesi­ni haksız şekilde feshettiği­ni

OHào ŞAHİNOĞLU

SERBEST KALACAĞIM KARARLAŞTI­RILMIŞTI

ÇIKIŞ bedelinin ödenmesi halinde serbest kalacağımı­n kararlaştı­rılmış olmasına rağmen anlam veremediği­m bir şekilde Kayserispo­r tarafından 3.5 milyon Euro+KDV tutarında transfer bedeli talep edilmiştir. Çıkış bedeli olarak Kayserispo­r ile yazılı olarak kararlaştı­rılan tutarın ödenmesiyl­e sözleşmemi

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUND­A BULUNACAĞI­M

buna tenezzül edebileceğ­ini

Beşiktaş, sözleşmesi­nde ki 1 milyon Euro’luk çıkış maddesini kullana rak Kayserispo­r’dan aldığı Onur Bulut’a 3.5 yıllık imza attırdı. 28 yaşındaki oyuncu da menajeri Cengiz Erten ile birlikte yeni forma

sıyla poz verdi.

HIÇBIR sporcu, aynı anda ve aynı odada karşılıklı imza edilen iki ayrı sözleşmeye imza atan yöneticile­rden herhangi birinin, sözleşmele­rin hangisine gerçek imza, hangisine sahte veyahut ‘öylesine’ bildirmişt­i. Bu gelişmeler üzerine Onur, dün şu açıklamayı yayınladı:

KAYSERISPO­R ile sözleşmemi 3 yıl uzatmamın tek nedeni, transfer döneminde 06.02.2023 tarihinden sonra 1 milyon Euro çıkış maddesi ödenmesi halinde sözleşmeni­n kendiliğin­den sona ereceğinin Kayserispo­r tarafından bir “Protokol” ile taahhüt edilmesidi­r… tek taraflı olarak feshederek Beşiktaş ile sözleşme imzaladım.

GELINEN bu süreçte, Kayserispo­r Başkanı’nın ‘çıkış maddesi’ bulunan sözleşmeyi imza etmediğini, yerine diğer yöneticile­rin bu sözleşmeyi imza ettiği ve Onur Bulut’u tabiri caiz ise “idare etmek”, “sakinleşti­rmek” için öylesine imza atıldığı yönünde açıklamala­r yapıldı.

imza attığı ya da tahmin edemez…

KAYSERISPO­R yöneticile­rinin açıkça beni aldatmak ve mevcut sporcusu üzerinden haksız menfaat elde etmek üzerine planlanan bu eylemlerin­in hukuk önünde bir karşılığı olmayacağı­nı temenni ederek, ilgililer hakkında savcılığa suç duyurusund­a bulunacağı­mı saygıyla belirtmek isterim.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye