Sabah

#JS EVZHV TFMJ

-

Bir maçın son düdüğünün ardından dökü len sevinç gözyaşları ya da kaybedilen bir kupanın, şampiyonlu­ğun ardından yaşa nan hayal kırıklığın­ı ıslatan damlalar haya tımızın bir parçası ve normaliydi. Oyuna tutkuyla bağlı olanlar içlerini başka nasıl boşaltabil­ir ki? Lakin bir maçın başın da, daha dakika 4.17 iken tribün de ya da ekran başında insanlar niye gözyaşı döker ki... Sahaya yağan oyun cakların bugün, yarın deprem bölgesinde binlerce çocuğu gülümsetec­eğini bilirken bile dolan gözlerin aslında o anda 6 Şubat sabahına, o ilk haftaya döndüğünü hepimiz biliyoruz... Bir duygu seline kapıldı gitti futbolcula­r. Hain terör saldırısı nedeniyle erte lenmiş ve dep rem acılarımız yüzünden bir 12 gün daha beklemiş bir 90 dakikada kimin kötü oynadığı nın altını çizmenin manası yok. Dün hem Beşiktaş hem de Antalyaspo­r forma sıyla sahaya çıkan 11’leri bir arada göreme yeceğiz çünkü ara transferde gelenleri ve gidenleriy­le bambaşka birer takımlar var teknik adamların kafasında..

Mücadele var mıydı, vardı, tempo sonlara doğru arttı. Cenk penaltı kaçır dı. Antalya kalecisi Ataberk hem penaltıyı kurtarıp hem de kalesinde sağlam durup sahanın en iyisi oldu. Beraberlik­lerde kimse üzülmedi derler. Millet olarak o kadar üzülmüşüz ki dün kaçan galibiyete iki taraf da yanmamıştı­r..

.Jllet olarak o kadar üzülmüşüz

kJ dün kaÎan HalJCJyete JkJ taraG da yanmamıştı­r...

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane ismi Ziya Şengül ağabeyi mizi ebediyete uğurladık. Spor medyasına da emekleri çok olan bir İstanbul beyefendis­iydi. Fenerbahçe camiası ve ailesinin başı sağ olsun.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye