Sabah

±PDVLMBS HàMTàO

-

#u duyHuTal ortamda GutCol konuşmak da zor. "ma normalleşm­e TüreDJ JÎJn HereklJ.

Asrın felaketini yaşadık, yaşıyoruz. 10 ilimiz neredeyse dağıldı, ülkemiz sar sıldı... Maddi manevi, sosyolojik psi kolojik ağır travmaları­mız var. Bu ağır yükü kaldırmanı­n da bir yolu var. Tek yürek olacağız, bir likte mücadele edeceğiz. Sen ben davasına girmeden devlet mil let birlikteli­ğiyle ancak o zaman en az hasarla atlatabili­riz. Spor kulüple ri, futbol camiası ülkemin diğer güzel insanları gibi bu milli refleksi gös teren organizmal­ar. Acının rengi olmaz diyerek milli seferberli­ğe koştular, koşuyorlar.

Beşiktaş ve taraftarı da ilk günden beri verdiği desteği dün de Antalya maçında gösterdi. Binlerce pelüş oyuncak “Çocuklar Hep Gülsün” diyerek maçın 4.17’nci dakikasınd­a sahaya atıldı. Depremzede çocuklara gidecek oyuncaklar­ın içinde bir ulu sun sevgisi, şefkati var. Geleceğimi­z çocuklar için önemli bir hediye ve toplum için önemli bir farkındalı­k. Bu acıları aşmanın yolu cena ze evinde huzursuzlu­k çıkarmak değil yaraların sarılması süre cinde yakışanı yapmaktır.

Bu duygu sal ortamda fut bol konuşmak da zor. Ama normalleş me süreci için gerekli. Beşiktaş da Antalyaspo­r da ciddi eksiklerle çıktı. Ghezzal’ın ısınırken sakatlanma­sı Beşiktaş’ın sinirlerin­i iyice gerdi. Muleka, Dele Alli, Redmond, Umut gibi kendi lerini gösterme fırsatı bulan oyuncuları­n kendi vasat perfor manslarını aşamadıkla­rı görül dü. VAR’ın ince işçilikle Tayyip Talha’nın golünü iptal edip, kaptan Cenk’in de kendi kazandırdı­ğı penaltıyı kaçırması maçın kaderini yansıtan anlardı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye