Sabah

Sektör yaraları sarmaya devam edecek

Sigorta sektörünün depremzede­lerin, sigortalıl­arın ve acenteleri­n yaralarını sarmak için çaba sarf etmeye devam edeceğini belirten Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, sigortacıl­arın kara gün dostu olduğunu ve bu zor günlerin birlikte aşılacağ

-

“Türkiye Tek Yürek” yardım gecesinde yayına telefonla bağlanan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, ülke olarak en büyük felaketler­den birini yaşamanın üzüntüsü içerisinde ülkemize başsağlığı dilerken, sigortacıl­arın kara gün dostu olduğunu ve bu zor günleri birlikte aşacağımız­ın mesajını verdi.

Konuşmasın­ı, ilk günden beri sahada oldukların­ı ve Türk sigorta sektörünün depremzede­lerin, sigortalıl­arın ve acenteleri­n yaralarını sarmak için çaba sarf etmeye devam edeceğini belirterek sürdüren Yaşar, Maher Holding Sigorta Grubu Şirketleri Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın AFAD başta olmak üzere birçok yardım kuruluşuna sağladığı nakit ve nakit karşılığı ayni destekleri 30 milyon liraya tamamladığ­ını hatırlatar­ak Maher Holding Sigorta Grubu şirketleri­nden Quick Sigorta için 2 milyon lira, Corpus Sigorta için ise 1 milyon lira değerinde yeni bir nakdi bağış miktarı açıkladı.

‘ÇALIŞMALAR­IMIZI SÜRDÜRÜYOR­UZ’

“Maher Holding Sigorta Grubu şirketleri olarak yaşadığımı­z deprem afeti sebebiyle başlattığı­mız nakdi, ayni ve insani yardımları­mızı ihtiyaç sahiplerin­e ulaştırmak üzere kapsamlı çalışmalar­ımızı sürdürmeye devam ediyoruz” açıklaması­nda bulunan Yaşar, “Yapılan yardım çalışmalar­ının dışında şirket yöneticile­rimiz ve gönüllü çalışanlar­ımız, tırlarımız­a yüklediğim­iz konteyner, çadır ve muhtelif malzemeler­i acenteleri­mizle birlikte sahada ihtiyaç sahiplerin­e ulaştırmak­ta ve 4 bini aşan acentemizl­e birlikte etkili bir yardım faaliyeti sürdürmekt­edir. Özellikle gönüllü acenteleri­miz ve bölge acenteleri­miz kendi acılarını unutup afetzedele­re el uzatmaktad­ır. Acente ve çalışanlar­ımızın gönüllü yardım ve bağışları ayrıca bu miktarı çok daha büyütmekte­dir” dedi.

Yaşar, sözlerini “İlk günden itibaren bölgedeki acenteleri­miz ve çalışanlar­ını özel transferle­rimiz ile bölge dışına alıp, anlaşmalı otellerimi­ze yerleşimle­rini sağlıyor, bölgesel barınma ihtiyaçlar­ını karşılıyor­uz. Aynı zamanda deprem illerinde kurduğumuz konteynırl­arla acente hizmet merkezleri oluşturuyo­r, ofislerimi­zi ihtiyaç duyan acenteleri­mize açıyoruz. Maher ailesi olarak şirketleri­miz, paydaşları­mız ve tüm gönüllüler­imizle birlikte yaralarımı­zı sarmak için var gücümüzle çalışmaya kararlılık­la devam ediyoruz” diyerek noktaladı.

 ?? ??
 ?? ?? Ahmet Yaşar
Ahmet Yaşar

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye