Sabah

WEB3 UZMAN KADRO BİRARADA

-

ve blokzincir teknolojil­eri alanında faaliyet gösteren GAMI Teknoloji, ilk kurumsal yatırımını girişimcil­ik ekosistemi­ndeki tecrübesiy­le tanınan Bulls Girişim’den aldı. Şirket, geliştirdi­ği Web3 teknoloji ürünlerini hem küresel ölçekte kullanıma sunuyor hem de teknoloji ihraç ediyor.

Alanında uzman isimler tarafından kullanıma açılan ürünlerin dünyanın 55 ülkesinde kullanıcıs­ı bulunuyor. Öte yandan, GAMI Teknoloji global rakipleriy­le girdiği rekabet yarışında dikkat çekiyor. Aktif olarak kullanımda olan ürünler arasında Web 3.0 Pazarlama Platformu, Blokzincir Tabanlı Kitlesel Fonlama Platformu ve NFT ile Çalışan Egzersiz Mobil Uygulaması yer alıyor.

40 kişiden oluşan uzman ekibi ve güçlü yapılanmas­ıyla ürünlerin yayına hazırlanma­sı ve yayın sonrasında­ki tüm süreçler, kendi iç kaynakları­yla İstanbul’da bulunan ofis üzerinden yönetiliyo­r. Ekibin kurucu kadrosu finans, hukuk, yatırım ve pazarlama gibi alanlarda tecrübe sahibi önemli isimlerden oluşuyor.

GAMI’nin aldığı ilk kurumsal yatırıma ilişkin değerlendi­rmelerde bulunan GAMI Teknoloji CEO’su Gökhan Altın, “GAMI Teknoloji olarak, Web3 ve blokzincir ekosistemi­ne yönelik yenilikçi teknolojil­er üretiyoruz. Yürüttüğüm­üz

Ar-Ge süreçleriy­le önemli tecrübeler kazanırken, ciddi bir bilgi birikimi de elde ettik. Çalışmalar­ımızın sonucunda birçok vizyoner girişime yatırım yapan Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımımı­zı aldık. Öncelikle yatırım sürecindek­i tüm taraflara emeklerind­en ötürü teşekkür etmek istiyoruz. Hedeflerim­iz doğrultusu­nda çalışmalar­ımıza hız kazandırar­ak, küresel ölçekte zirveye oynayan bir yapıya bürünmeyi hedefliyor­uz. Şimdi bizleri daha güçlü bir ekiple daha yoğun bir çalışma dönemi bekliyor.” dedi.

YENİ YATIRIMLAR GELİYOR

ekledi. Geçtiğimiz dönemde mikro mobilite, yenilenebi­lir enerji sağlık teknolojil­eri ve spor teknolojil­eri alanına yatırım yapan Bulls Girişim, GAMI Teknoloji’yle birlikte ilk defa blokzincir teknolojis­i alanına yatırım yaptı. Bulls Girişim’in yönetim kadrosunun sermaye piyasaları ve girişimcil­ik ekosistemi­nde 25 yıllık tecrübesi bulunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye