Sabah

Ferdi takımın her zaman en iyisi

-

Dün gece F.Bahçe sezonun flaş golcüsü Valencia ile erken öne geçti. Ancak devre sonuna kadar kopuk bir futbol sergiledil­er. Arda ile bir net pozisyon var ve duran top larda Szalai’nin birçok fırsatı var. Ama Kay serispor’un ikisi Altay tarafından kurtarı lan pozisyonu oldu. ).%ahçe’nin, galip durumdayke­n takım savunmasın­da bu tip arızalar göster memesi lazım. İlk yarı da Samet’in bazı pozisyon hatalarını gözlemledi­m.

İkinci önemli nokta da Crespo’daki form düşüklüğüy­dü. Arda dakika fayda lı oldu sonra yorulup oyundan düştü. Tabi ki sezon başından beri sınırlı dakikalar oynayan bir oyuncuda yorgunluğu normal karşılamak gerekir. Zaten Jesus da gerekti ği zaman oyundan aldı. Fenerbahçe’nin dün gece bana göre 3 puandaki en önemli fak törü ikinci yarıdaki kompakt futboluydu. İlk yarının aksi ne rakibe son saniyede

yenen duran top dışında '.#ahçe nin puandaki en Únemli faktÚrü ikinDi yarıdaki kompakt futboluydu. hiç pozisyon vermedi. Oyunu da kendi kon trolünde tuttu. Takımın her zaman en iyisi olan Ferdi’nin dünkü müthiş golü izlenme ye değerdi. Ben bir de dün gece Lincoln’ü beğendim. Şimdi Fenerbahçe’nin önünde çok kritik bir Sevilla deplasmanı var. Öne rim orta sahayı bir fazla oyuncuyla direnç li kurmak ve tek santrfor Valencia ile maça başlamak. Kayserispo­r ilk yarı kora kor oynadı, pozisyonla­r da buldu. Ama ikin ci yarıda takım halinde her yönleriyle çok kötüydüler. Hakem Atilla Karaoğlan iyi bir yönetim gösterdi. Yalnız 62. dakikada Valen cia geriden müthiş yükselerek kafa vurdu. Gol olmadı ama Karaoğlan faul verdi. Gol olsa iptal edecekti. Avrupa’nın üst düzey liglerinde böyle bir pozisyona faul çalan hakem uzun süre maç alamaz!

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye