Sabah

Arda bu hareket sana yakışmadı

- +aNan hd6ULAR Tasarım: Batuhan KİRACIOĞLU

Kayserispo­r IçIn AmAn AmAn önEmI yok Bu mAçın, AmA sArı-lACIvErtlI­lEr IçIn öylE DEğIl. AlınACAk BIr mAğluBIyEt yA DA BErABErlIk BöylE BIr yArıştA BElkI puAn olArAk çok FArk EtmEz AnCAk psIkoloJIk olArAk çok FArk EDEr. KAysErIspo­r DA DIrEnçlI BIr tAkım. FEnErBAHçE DE FIzIk olArAk kötü DEğIl. Fakat FenerbaKçe’nin kadro yapısı Kayseri’ye göre daKa kaliteli. ZAmAn IlErlEDIkç­E JEsus’un yEDEk kulüBEsI mAçA FArklılık GEtIrmEyE BAşlADı. SArı-lACIvErtlI­lEr, özEllIklE IkInCI yArıDA IyI top yApınCA KAysErIspo­r’un DIrEnCInI kırDı. İkInCI Golü BulunCA DA BAyAğı rAHAtlADıl­Ar. FEnErBAHçE, DAHA IyI BIr oyun oynAyABIlI­r mI? OynAyABIlI­r AmA BIr tık DAHA FArklı oyunCulAr lAzım.

ArDA Ilk 11’DE BAşlADı, GüzEl. JEsus, IkInCI yArının BAşınDA oyunDAn Alır zAnnEttIm AmA 60’DA AlDı. O DA tAmAm. AmA

ArDA’yA BIr çIFt lAFım vAr. Çok kABIlIyEtl­I

BIr çoCuksun, tArAFlı tArAFsız HErkEs sEnI sEvIyor. AnCAk sAkın Dün AkşAmkI pEnAltı AlDAtmACAs­ını BIr DAHA yApmA. ZAtEn ‘Yapayım mı yapmayayım mı? kArArını vErEmEDIn. İkIsInI DE yApAmADın. EksI puAn AlDın. HElE Bu yAştA BIr FutBolCuyA (ÖzEllIklE DE FIt BIr FutBolCuyA) Bu tArz HArEkEtlEr yAkışmAz, kulAğınA küpE olsun. Belki bir penaltı kazanırsın ama çok şeyini kaybedersi­n. BAzı ABIlErIn Bunu GöstErE GöstErE yApıyor, kAzAnAnlAr DA vAr. SEn o tuzAğA DüşmE.

HAkEm AtIllA KArAoğlAn IçIn zor mAç olmADı. GörDüğünü çAlmAyA çAlıştı, oyunu çomAklAmAD­ı. HErHAlDE yAptığı Büyük HAtADAn DErs Almış olACAktır. ZAtEn HErkEs IçIn HAyAttA DErs AlmAk vAr. AmA şu DA vAr tABII; HAtAyı yApAnA CEzAyı vErmEzsEn, o yApAn yInE HAtA yApAr. AmA AtIllA KArAoğlAn vE ErkAn ÖzDAmAr olAylArınD­A FEDErAsyon IkI HAkEmE DE BIr müDDEt

CEzA vErErEk Doğrusunu yAptı. )ErkEs sEni sEWiyor. "mA sAkın, Dün AkşAmki pEnAltı AlDAtmACAs­ını Bir DAhA yApmA.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye