Sabah

N’KOUDOU AĞZIYLA KUŞ TUTSA YARANAMAZ

-

Beşiktaş kazandı. Çok pozisyona girdi ama Cenk başarılı değildi. Güneş, Cenk’i ısrarla sol önde oynatmaya devam ediyor. Orada kim oynasa başarılı olamıyor. Oranın adamı N’Koudou’yu gözden çıkarmak hata mı?

GÜRCAN BİLGİÇ: Şenol hocanın sözlerinde­n anladığım kadarıyla N’Koudou’ya güvenmiyor. Antalyaspo­r maçı sonrasında­ki ‘parti’ de tuzbiber oldu. N’Koudou ağzıyla kuş tutsa, Cenk’in yerine oynayamaz.

LEVENT TÜZEMEN: Güneş’in yerinde olsam N’Koudou’yu kazanmaya çalışırım. N’Koudou çalım becerisi yüksek, topla dikine hücum edebilen, gol atan ve attırabile­n bir oyuncu. Teknik adamların görevi, oyuncuları disipline etmektir. Onun için Şenol hoca, N’Koudou’nun duyguların­a hitap etmeli. Cenk Tosun’un Beşiktaş’ta geleceği yok gibi görünüyor. ABD’den aldığı teklifi kabul eder.

Mutlaka katkısı olacaktır. Buruk, defans ve ön libero hariç ihtiyaç duyduğu her bölgede görev vere

bilir.

ALİ GÜLTİKEN:

Ben hata olduğunu düşünmüyor­um. O bölgede Cenk’le beraber forvet olarak

Muleka da var. Şimdi altyapıdan Semih de geldi. Oranın verimliliğ­indeki sıkıntı, orayı asiste etmekle alakalı. Yani Ghezzal gibi bir oyuncu sahada olabilse bu oyuncuları­n performans­ları da farklı hale gelecek. Şimdi Maxim’in önümüzdeki haftalarda ilk 11’de şans bulmasıyla bu tarif ettiğimiz şeyler biraz daha ete kemiğe bürünecekt­ir. Bu oyuncular da çok daha etkili hale gelecekler­dir.

ÖMER ÜRÜNDÜL: N’Koudou bana göre önemli bir sprinter ama maç içinde de istikrarı inişli çıkışlı.

İlk 11 olarak düşünmese de onu gözden çıkarmasın­ı doğru bulmuyorum.

İSKENDER GÜNEN: Cenk, sol önde birçok maçta şans verilen bir isim. Fakat sol önün aranan özellikler­ine sahip değil. N’Koudou’yu gözden çıkarmak hata olarak görülmemel­i. Çünkü

G.Antep’ten gelen

Maxim sol önde takıma çok büyük katkılar verebilece­k yeterlilik­te.

GÜR&AN BİLGİÇ

Şenol hocanın

sözlerinde­n anladığım kadarıyla N’Koudou’ya güvenmiyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye