Sabah

İKNA EDEMEZSE BEDELİ AĞIR OLUR

Ö.ER ÜRÜNDÜ- Fenerbahçe diğer forvetlerd­en verim alamıyor. Bu yüzden Valencia, mutlaka elde tutulması gereken bir santrfordu­r.

-

İSKENDER GÜNEN: Valencia’yı kaybetmek doğru bir yaklaşım olmaz.

SORU: Fenerbahçe’de Valencia gol atmaya devam ediyor. Kalmak istediğini de ifade ediyor. Ama yönetim bu konuda sessiz. Siz olsanız nasıl bir adım atarsınız?

GÜRCAN BİLGİÇ: Valencia kulüpte çok seviliyor. Hem takım içinde uyumlu hem de sahada her şeyini ortaya koyuyor. Kesinlikle görüşmeler yapılmış, ön teklifler verilmişti­r. Daha önemlisi sezon sonundaki tabloya bağlı da bir öngörü olabilir. Yani ‘şampiyon olursak,’ rakam da bu olur gibi.

LEVENT TÜZEMEN: F.Bahçe’nin mükemmel bir golcüsü var. Bazı golcüler yaşlandıkç­a hantallaşı­r, ağırlaşır ve refleksler­ini kaybeder. Valencia hantal bir golcü değil, atletik yapısıyla çok koşuyor, doğru pozisyon alıyor, rakibin hatalarını kokluyor, kafayla ve ayakla mükemmel gol vuruşu yapıyor.

Fenerbahçe’nin

Valencia konusunda tereddüt yaşadığını düşünmüyor­um. Bu performans­taki bir oyuncuyu hiçbir kulüp elinden kaçırmak istemez. Yönetim tarafında görüntüde bir sessizlik var gibi duruyorsa da ben temasların olduğunu düşünüyoru­m. Her şeyi kamuoyunun önünde paylaşmak doğru değil. Böyle oyunculard­a işi sessizce halletmek en doğru yol.

ÖMER ÜRÜNDÜL: Fenerbahçe’de sezon başından beri iki çok önemli isim ortaya çıkıyor. Biri Valencia, diğeri Ferdi. Valencia dışında diğer santrforla­rdan Batshuayi, King, Joao Pedro ve Serdar Dursun’dan beklenen verim alınamıyor. Bu yüzden Valencia, Fenerbahçe için mutlaka elde tutulması gereken bir santrfor. İkna edilmezse büyük sıkıntı olur.

İSKENDER GÜNEN: Bazı oyuncular var ki takımla uyumu üst düzeydedir. Valencia, Fenerbahçe’ye transfer olduğu günden beri en olumsuz koşullarda bile her zaman takıma katkı yapan bir isim. Atletik özelliği, savunma arkasına yaptığı koşular ve son vuruş yeteneğiyl­e yokluğunda sorunlar çıkan bir isim olarak görüldü. Önde Valencia gibi ‘sorunu çözen’ bir oyuncunuz varsa herhalde böyle bir ismi kaybetmek doğru bir yaklaşım olmaz.

 ?? ??
 ?? ALİ GÜLTİKEN: ?? )ENERBAKçE FORMASıYLA JOL- ASISTE IMZA ATAN 33 YAşıNDAKI ENNER VALENCIA’NıN SöZLEşMESI SEZON SONUNDA BITIYOR. TECRüBELI SANTRFOR, KAYSERISPO­R MAçıNDAN SONRA SARı-LACIVERTLI TAKıMDA KALMAK ISTEDIğINI AçıK
LADı.
F.Bahçe, Valencia ile sözleşmeyi mutlaka uzatmalı.
ALİ GÜLTİKEN: )ENERBAKçE FORMASıYLA JOL- ASISTE IMZA ATAN 33 YAşıNDAKI ENNER VALENCIA’NıN SöZLEşMESI SEZON SONUNDA BITIYOR. TECRüBELI SANTRFOR, KAYSERISPO­R MAçıNDAN SONRA SARı-LACIVERTLI TAKıMDA KALMAK ISTEDIğINI AçıK LADı. F.Bahçe, Valencia ile sözleşmeyi mutlaka uzatmalı.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye