Sabah

BENİ BEKLENTİYE ALEX SOKTU!

“Formanın arkasında 10 numara varsa her zaman çok önemlidir. Alex bana ‘Bu sezon 10 numara mı?’ diye mesaj atınca heyecanlan­dım ve beklentiye girdim”

-

)enerbahçe’nin artık 18 yaşında olan ve rüştünü ispat eden genç yeteneği Arda Güler, UEFA’nın sorularını yanıtlarke­n bilinmeyen­leri de su yüzüne çıkardı. 10 numaralı formayı giymesinin kendisini çok özel hissettird­iğini belirten Arda, “Sezon başında ben 25 numaralı formayı giyerken Alex bana mesaj attı, ‘Bu sezon 10 numara mı?’ diye.

O MUHTEŞEM GOLE YAŞIM YETMEMİŞTİ BATSHUAYİ: ARDA SAF BİR YETENEK

Fenerbahçe’nin genç yeteneği, idolü Alex içinse şunları söyledi: “Alex çok farklı bir oyuncuydu. Marsilya’ya attığı kafa golü aklımdadır, onu çok iyi hatırlıyor­um. Alex’in Şampiyonla­r Ligi’nde CSKA Moskova’ya sol ayağı ile attığı bir gol var ancak yaşım yetmemişti, küçüktüm o zamanlar. Sonradan izledim o golü. İnanılmaz diyebiliri­m.”

Ben de çok heyecanlan­mıştım. İdolüm olarak gördüğüm birinden böyle bir mesaj geldiği zaman çok mutlu olmuştum. Beklentiye girmiştim. Küçüklükte­n beri hayalimdi. Fenerbahçe’de 10 numarayı çok önemli isimler giydi. Bu çok büyük sorumluluk. Formanızın arkasında 10 numara varsa bu her zaman için çok önemlidir” ifadelerin­i kullandı.

FENERBAHÇE’NIN Belçikalı yıldızı

Batshuayi, Arda Güler’e övgüler yağdırdı…

Genç 10 numara ile birlikte UEFA’nın sorula rını yanıtlayan golcü futbolcu, “Bence Arda hari ka bir futbolcu. Onun oyun mentalites­ini çok seviyo rum. Onunla sık sık konuşuyoru­m ve güvenini arttırmaya çalışıyoru­m çünkü o saf bir yetenek. Çok çalışkan. Her antrenmand­an önce ve sonra çalışıyor. Bu çoğu genç oyuncunun yaptığı bir şey değil. Sahada birçok özelliğe sahip. Top ayağına gelmeden önce ne yapması gerektiğin­i çok iyi biliyor. Sakin ve çok klas. Uzun süredir Arda Güler gibi saf bir yetenek görmemişti­m” ifa

delerini kullandı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye