Sabah

6 OKUL YAPACAĞIZ Kayserispo­r: Seviyesiz sözleri kendisine yakışıyor

“Kayserispo­r eğer haklı olduğunu düşünüyors­a gidecekler­i makamlar bellidir. Gereksiz yere gevezelik edilmesini doğru bulmuyorum. Burası Beşiktaş Kulübü.”

-

BAŞKAN Çebi, “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyası­nın detayların­ı şöyle anlattı: “Bu felaketin izlerini silmek uzun soluklu bir iş. Taraftarla­rımızın stadımızda yapmış oldukları “Bu oyuncak sana arkadaşım” etkinliği dünyada beş milyar kez görüntülen­di. Çocuklarım­ızın yanında olduğumuzu gösteren okul kampanyamı­za başlıyoruz. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu olarak kampanyaya 10 milyon lira bağışlıyor­uz. Kampanyamı­z 10 milyon 500 lirayla başlamıştı­r. Inanıyorum ki kampanyayı muhteşem bir şekilde tamamlayac­ağız. Minimum altı okul yapmayı planlıyoru­z.”

KAYSERISPO­R Kulübü, Çebi’nin sözlerine yanıt verdi. “Çebi’nin, Onur Bulut’un transferi konusunda, Kulübümüzü­n TFF Hukuk Kurulların­a yapmış olduğu müracaatta­n haberi olmadığını ya da bilgilendi­rilmediğin­i anlıyoruz” ifadeleri dikkat çekerken şu sözler yer aldı: “Sayın Çebi; Siz, spor ahlakını, bir transferin şehvetine tercih ettiniz. ‘Gereksiz yere gevezelik etmesinler, kendilerin­e çekidüzen versinler’ şeklindeki seviyesiz sözleri kendisine yakışsa bile Beşiktaş Kulübü’ne ve camiasının vakarına uygun olmadığını ve yakışık almadığını da belirtmek isteriz.” eşiktaş Kulübü, “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyası­nı dün başlatırke­n Vodafone Park'ta yapılan basın toplantısı­na başkan Ahmet Nur Çebi de katıldı. Kayserispo­r'dan alınan Onur Bulut'un transferin­de etik dışı bir durum olmadığını vurgulayan Çebi, şunları söyledi: “Kayserispo­rlu yöneticile­r, eğer haklı oldukların­ı düşünüyorl­arsa gidecekler­i makamlar bellidir. Gereksiz yere gevezelik edilmesini doğru

Bir futbolcu size giderayak 1 milyon Euro kazandırıy­orsa ve bunu yapmak için bir kağıt parçasına imza atıyorsa, ona saygı duymanız gerekir.

‘AHLAKİ DEĞİLDİR’

Bir şekilde ona, bir odada kumpas kurmak yakışık değildir. Emekçi bir çocuğun hakkına tecavüz etmek ahlaki değildir. Önce ağabey ve baba olmayı becereceks­iniz, sonra yönetici olmayı becereceks­iniz. Ben sessiz kalmıştım şu ana kadar ama orada bir durun bakalım. Hukuk orada, gidin çözün. Haklı olan çok konuşmaz, gereğini yapar.”

 ?? FOTOĞRAFLA­R: BAHADIR BEYARSLAN ?? Başkan Ahmet Nur Çebi
FOTOĞRAFLA­R: BAHADIR BEYARSLAN Başkan Ahmet Nur Çebi
 ?? ?? Onur için Beşiktaş 1 milyon Euro serbest kalma bedeli verirken Kayseri 3.5 milyon Euro istiyor.
Onur için Beşiktaş 1 milyon Euro serbest kalma bedeli verirken Kayseri 3.5 milyon Euro istiyor.
 ?? ??
 ?? ?? Bir taraftar, kumbarasın­daki parasını
bağışladı.
Bir taraftar, kumbarasın­daki parasını bağışladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye