Sabah

45 DAKİKA GÜCÜ VAR

Şenol Güneş, Redmond’la dönüşümlü olarak as takımda denediği yıldız futbolcunu­n fiziksel açıdan tam hazır olmadığına karar verdi

-

Beşiktaş’ın oyun aklı

GHE==ALªIN vArlığı IlE yokluğu ArAsınDA BEşIktAş çok Büyük BIr Güç kAyBı yAşıyor. Ghezzal, yalnızca oynayan değil, oynatan da bir futbolcu. BuGün VInCEnt ABouBAkAr vE CEnk Tosun’lA BErABEr sAHADA olACAk BIr GHEzzAl Bu oyunCulArı DA muHAkkAk DAHA EtkIlI HAlE GEtIrECEkt­Ir. AlExAnDru

MAxIm’In tAkımA kAtılmAsıy­lA BErABEr Bu Dörtlü yAn yAnA oynAyABIlI­rsE BEşIktAş muAzzAm BIr HüCum GüCünE sAHIp olACAktır. BEşIktAş’ın sAHADA BIr oyun AklınA IHtIyACı vAr. Bunun en önemli ismi de Ghezzal gibi gözüküyor.

%eşiktaş'ta tüm gözler Rachid Ghezzal'a çevrilmiş durumda. Yaşadığı sakatlıkla­r nedeniyle sezonun büyük bölümünde takımdan ayrı kalan Cezayirli kanat oyuncusu, Antalyaspo­r maçıyla 11'e dönüş yapacaktı. Ancak ısınırken kasığında ağrı hissedince kadro dışı kaldı. Bir sonraki Ankaragücü maçında da görev yapamadı. Bu hafta başından itibaren takımla çalışmalar­a başlayan tecrübeli futbolcu, tamamen iyileşti.

+$0/( 2<81&868 2/$&$.

Teknik direktör Şenol Güneş, takımın hücum gücünü artırmak adına bir an önce faydalanma­k istediği Rachid Ghezzal'ı hafta içinde gerçekleşt­irilen antrenmanl­arda Nathan Redmond ile dönüşümlü bir şekilde as takımda denedi. Yaptığı değerlendi­rme sonrasında talebesini­n sadece 45 dakikayı kaldırabil­ecek fizik gücüne sahip olduğuna karar verdi. Deneyimli çalıştırıc­ı, 30 yaşındaki tecrübeli ismi, Medipol Başakşehir karşılaşma­sının ikinci yarısında sahaya sürüp, kendisinde­n maksimum verim almayı planlıyor.

RACHID GHEzzAl, Bu sEzon sADECE 6 mAçtA 227 DAkIkA GörEv AlABIlDI. Bu sürE IçErIsInDE skorA 2 Gol vE 1 AsIst kAtkısı yAptı.

CEzAyIrlI FutBolCu, BEşIktAş kArIyErInD­E 84 mAçtA FormA GIyDI. ToplAmDA 15 Gol vE 26 AsIstlE skorA 41 kEz kAtkı sAğlADı.

ProFEsyonE­l FutBol kArIyErI BoyunCA 20 kEz sAkAtlık yAşAyAn GHEzzAl, toplAmDA 81 mAç kAçırDı. En uzun 158 Gün sAHADAn uzAk kAlD.

 ?? ??
 ?? ?? Ogün ŞAHİNOĞLU
oHun TaIJnoHlu!TaCaI Dom Ur
Ogün ŞAHİNOĞLU oHun TaIJnoHlu!TaCaI Dom Ur

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye