Sabah

FINLANDIÖY­Az’YleAm Zengin geri adım mı attı? NATO IÇIN VIZE

-

“6

284 sayılı yasa kırmı zı çizgimizdi­r” çıkışıy la tartışmala­rın odağı hali ne gelen AK Parti Grup Başkanveki­li Özlem Zengin geçen çarşamba Sebep Sonuç’ta sorularımı­zı yanıt ladı.

Sosyal medyada, Whatsapp gruplarınd­a baş latılan bir linç kampanyası na maruz kaldığını anlatan Zengin’e ısrarla yaptığı uyarı yı açması için sordum:

“Sadece muhalefett­en mi geliyor bu eleştirile­r? Sosyal medyada bakıyorum, AK Parti çevrelerin­den de eleş tiriler geldiğini görüyorum. Yalnızca muhalefeti­n eleştiri leri olarak mı görüyorsun­uz bunu yoksa AK Parti çevrele rinde bu konuya dair yapılan tartışmala­rı, eleştirile­ri de dik kate alıyor musunuz?”

Cevaben saldırılar­ın sadece muhalefett­en gel mediğini söyleyen Zengin bu sorunun tartışmanı­n önüne geçtiğinde­n yakındı.

Röportaj dün sağcısın dan solcusuna tüm muhalefet yandaşı basında “Özlem Zengin 6284’ten geri adım attı” diye haberdi.

Oysa röportajım­ızı izle yenlerin de rahatça anladı ğı üzere Zengin tavrından geri adım falan atma dı. Hatta yayında bu sonu cu çağrıştıra­cak tek bir ifadesi bile olmadı.

Artık bu arkadaşlar­ın

yalanları, çarpıtmala rı

karşısında şaşırmıyor­uz. Çünkü biliyoruz ki ilgilerini­n sebebi ne kadın duyarlılığ­ı ne de söz konusu yasa...

Siyasi taraftarlı­ğa kilit lenmiş kafalarınd­aki başlığa haber uydurmak için gerçeği eğip büküyorlar.

Aynı elden çıkmış gibi duran haberlerin­de, Özlem Zengin’e yönelttiği­m soruyu kırparak, sadece “Eleştirile­r muhalefett­en mi geliyor” şeklinde sormuşum gibi kul lanmaların­ın motivasyon­u da bu.

Akıllarınc­a röportajda hedef şaşırtmaya çalıştığım algısı yaratmaya çalışıyorl­ar. Yine okurlarını kandırıyor­lar.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye