Sabah

Dirençli takım rahatsız eder

-

Beşiktaş zaman zaman iyi işler yapıyor ama bu uzun

sürmüyor.

Koca ilk 45 dakika boyunca İstanbulsp­or tek yönlü futbol oynadı. Kendi alanlarını iyi kapattılar, hücuma hiç çıkmadılar desem yeri. Beşiktaş sakindi, arkayı boşaltmadı, zaten kalecileri­ne de top gelmedi golü de bir kornerden defans ve kalecinin büyük hatası ile yediler.

İkinci devre İstanbulsp­or oyuna girmeye başladı ama golü Aboubakar’ın güzel vuruşu ile siyah-beyazlılar buldu. Bu andan sonra İstanbulsp­or baktı ki böyle olmayacak başladı Beşiktaş’ın üstüne gitmeye. Bu arada 30 metreden bir topları direkten döndü. Beşiktaş için tehlike sinyalleri çalmaya başladı. 75’ten sonra da Beşiktaş o güvenini kaybetti. Rakip üstüne gelince arka tarafını boşaltıyor­du ama ondan faydalanam­adılar. Bu arada iki tane iyi pozisyona girdiler, hatta bir pozisyon var penaltı tartışması­na neden olan. İstanbulsp­orlu futbolcu kaleci ile karşı karşıya kalacakken sol taraftan defans gelip ayağını topa uzattı ama değemedi. O sırada Beşiktaş kalecisi de geldi hafif değdi ama üçü de kontrolsüz şekilde düştüler. Beşiktaşlı defans oyuncusu, sol baldırı ile İstanbulsp­orlu oyuncuya değdi ama o da pozisyona devam edip, inat etmedi, kendini yere bıraktı. Penaltı istedi, hakem vermedi. İnat etse, pozisyonun üstüne gitse gol de atabilirdi, penaltıyı da alabilirdi.

Siyah-beyazlı takım, zaman zaman iyi işler yapıyorlar ama bu uzun sürmüyor. Biraz dirençli ve dikkatli bir takım Beşiktaş’ı çok rahatsız eder. İstanbulsp­or, kendi çapında, gücünde iyi mücadele etti ama arada sıklet farkı vardı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye