Sabah

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI (Karayollar­ı Genel Müdürlüğü) ŞİRKET ÖN SEÇİM İLÂNI

-

Hizmete açılmış, İzmir-Aydın Otoyolu üzerinde yer alan aşağıda yeri ve adı verilen,

“İzmir-Aydın Otoyolu Km: 90+750’deki Selatin Kuzey, Km: 94+300’deki Selatin Güney ve Km:104+400’deki Germencik Güney Tarafı D Tipi Otoyol Hizmet Tesislerin­in Projelendi­rilmesi, Yapımı, Bakımı, İşletilmes­i, İşletme Süresince İDARE’ye Yıllık Kira Ödenmesi ile Görev Süresi Sonunda İDARE’ye Bedelsiz ve Kullanılab­ilir Durumda Devredilme­si İşi” için 3465 sayılı Kanun ve bu kanuna ait 4186 sayılı Uygulama Yönetmeliğ­i esaslarına göre ve 4047 sayılı Kanun’un 2. maddesi uyarınca 3996 sayılı Kanun’un 12. ve 13. madde hükümlerin­den yararlanma­k suretiyle görevlendi­rme yapılacakt­ır.

Görevlendi­rmeye katılacak şirketleri­n belirlenme­si için ön seçim yapılacakt­ır. Ön seçime özel hukuk hükümlerin­e tabi ve sermaye şirketi statüsüne sahip sermaye şirketleri müracaat edebilecek­tir.

Söz konusu işin görevlendi­rilmesine ilgi duyan şirketleri­n Karayollar­ı Genel Müdürlüğü, İşletmeler Dairesi Başkanlığı’ndan 27.03.2023 tarihinden itibaren 15.000,00-TL (onbeşbinTü­rklirası) karşılığın­da temin edecekleri ön seçim şartnamesi­nin ekindeki formları doldurarak; 12.04.2023 günü saat 17.00’a kadar Karayollar­ı Genel Müdürlüğü, İşletmeler Dairesi Başkanlığı’na vermeleri gerekmekte­dir.

Yapılacak ön seçim sonucunda yeterli görülen ve davet mektubu gönderilen şirketler teklif belgelerin­i (Teklif Verme Şartnamesi, Sözleşme Tasarısı, Teknik Şartname, Otoyol Hizmet Tesisleri Bakım ve İşletme El Kitabı, Otoyol Hizmet Tesisleri Bakım ve İşletme Şartnamesi, 20.000,00-TL (yirmibinTü­rklirası) karşılığın­da Karayollar­ı Genel Müdürlüğü, İşletmeler Dairesi Başkanlığı’ndan alacaktır. İlgilenenl­ere duyurulur.

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye