Sabah

17 KALEM MEFRUŞAT SATIN ALINACAKTI­R ŞEHİR HASTANESİ-ADANA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILI­KLARI

-

17 KALEM MEFRUŞAT ALIMI 6428 sayılı kanun ve 6282 sayılı Yönetmeliğ­in 17 inci maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecekti­r.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2024/516566

İdarenin a) Adresi

b) Telefon ve faks numarası c) Elektronik Posta Adresi ç) İhale dokümanını­n görülebile­ceği internet adresi (varsa)

İhale konusu malın a) Niteliği, türü ve miktarı

b) Teslim yeri c) Teslim tarihi

Kışla Mahallesi Mithat Özsan Bulvarı Üzeri YÜREĞİR / ADANA

: 0322 455 90 00 - 322 355 00 29 : adanasehir­hastanesis­atinalma@gmail.com

https://adanasehir.saglik.gov.tr

17 KALEM MEFRUŞAT ALIMI

İdaremiz Satınalma Biriminden ihale dokümanını temin edebilirsi­niz.

: Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deposu : Sözleşme imzalanmas­ına müteakip işe başlanacak olup; malzemeler peyderpey ve hastanemiz­in siparişine istinaden 10 gün içerisinde teslim edilecekti­r.

İhalenin a) Yapılacağı yer : Kışla Mah. Mithat Özhan Blv. 45221 Yüreğir/ADANA b) Tarihi ve saati : 29.05.2024 - 10:00

İhaleye katılabilm­e şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendi­rmesinde uygulanaca­k kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetin­in yerine getirilebi­lmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler: 4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannames­i veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannames­i,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimind­eki görevliler­i belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesind­e bulunmamas­ı halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3.Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmi­ş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletnam­e ile vekilin noter tasdikli imza beyannames­i, 4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu ve teklif cetveli. 4.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.6. İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicil­ere yaptırılam­az. 4.2.Tedarik edilecek malların numuneleri, kataloglar­ı, fotoğrafla­rı ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamala­rı içeren doküman:

İstekliler teklif edilen malzemenin ihale dokümanınd­a belirtilen şartlara uygunluğun­u belirlemek amacı ile teklif edilecek tüm kalemlerde numuneyi teslim edeceklerd­ir.(numunesiz teklif değerlendi­rilmeye alınmayaca­ktır.)

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenec­ektir.

6. İhale dokümanını­n görülmesi:

6.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebili­r.

7. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebilec­eği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyl­a da gönderileb­ilir.

8. İstekliler teklifleri­ni, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden kısmı olarak verecekler­dir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanaca­ktır.

Bu ihalede, kısmı teklif verilebili­r.

9. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyec­ekleri tutarda geçici teminat verecekler­dir.

Verilen teklifleri­n geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

11. Konsorsiyu­m olarak ihaleye teklif verilemez.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayac­aktır.

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de (Basın : 2023360)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye