Sabah

%PTUMVL UFSB[JTJOEFLJ HSBNBK

-

İhtiyacın olduğunda yanında olmayan arkadaşın §DOSTLUK TERAZISIND­E¨ gramajı neyse ihtiyaç halinde sahada oyunuyla arkadaşlar­ının yanında olamayan, ya da yalnız bırakan futbolcunu­n da durumu farklı değildir. $L MUSRATI’NIN GELDIğI GüNDEN BERI SERGILEDIğ­I ELLE TUTULUR BIR OYUNU YOK. HAFTALARDı­R, BIR KATKı BEKLE DIM AMA NAFILE… YETMEZMIş GIBI DERBIDE öYLE UCUZ, FRED’E GEREKSIZ BIR MüDAHALEYL­E KıRMıZıYı GöRüP TAKıMıNı YALNıZ BıRAKTı.

Al Musrati 14 milyon Euro maliyetini­n altında eziliyor, böyle devem ederse tek ezilen olmayacak! Derbide skordan bağımsız söylüyorum. Derbiye yakışır aman aman bir futbol yoktu. Tribünden izlediğim Fenerbahçe, Oliympiako­s ve Sivas maçlarının ardından göründüğün­den fazla sarsılmış. 2. bölgeden 3. bölgeye geçişler sorunlu ve vasat. Musrati takımını eksik bırakmasa, yokluktan sağ beke kaydırılan kaptan Necip golde ofsaytı bozmasa F.Bahçe’nin baskılı olamayan oyunuyla gol atması kolay görünmüyor­du.

İlk yarıda F.Bahçe 3 tane korner, 3 tane frikik kullandı 1 tane gol tehlikesi bulamadı. Buna karşın Beşiktaş ilk korneri de üst üste 2 defa gole çok yaklaştı. Muçi’nin ilk yarıda sol çaprazda kaçırdığı gol Mert’in çıkardığı pozisyonla­rda gözümüzden kaçmadı. Ancak İrfan Can’ın attığı klas gol takım oyununun değil bireysel yeteneğini­n sonucuydu. 10 KIşI KALAN BEşIKTAş 11 KIşILIK FENERBAHçE’DEN DAHA çOK MüCADE LE ETTIğINI VE YER YER DAHA IYI OYUN OYNADığıNı SöYLEYEBIL­IRIZ. Cenk’in, Semih’in yerine girip sonlara doğru attığı muhteşem golden bağımsız söylüyorum Semih kanatta oynatıldığ­ında önde oynadığı kadar verimli olamıyor. Siyah-beyazlı oyuncular derbiyi kaybetsele­r de, ligde 5. sıraya düşseler de 10 kişiyle yürekten mücadelele­riyle dikkat

çektiler.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye