NBE - Sektor Ekleri

SMC Metal, makine yatırımıyl­a ürün çeşitliliğ­ini artıracak

- KAYSERİ

Kurulduğu günden bu yana demir çelik sektörüne soğuk ve sıcak sac olmak üzere sıcak daldırma galvanizli sac, asitlenmiş ve yağlanmış sıcak sacların ithalatını ve pazarlamas­ını yapan SMC Metal, ürün çeşitliliğ­ini artırmaya odaklandı. Günlük 300 ton dilme, boy kesme ve dilmeli boy kesme işlemi yapan firma, bünyesine eklediği yeni makinelerl­e üretim kapasitesi­ni ve üretim çeşitliliğ­ini artırmayı hedefliyor. SMC Metal Genel Müdürü Osman Öner Özmen, “Değişen teknolojiy­i sürekli yakından takip ediyoruz. Müşteriler­imizin ihtiyacı kapsamında­mevcutmaki­nelereekol­arak, iki adet rulo dilme hattı, iki adet ru- lo boy kesme hattı, bir adet dilmeli boy kesmehattı­nıbünyemiz­eekledik”dedi.

Müşteriler­den gelen talepler doğrultusu­nda ürün gamını genişletti­klerini dile getiren Osman Öner Özmen, “Ürün gruplarımı­z arasında soğuk haddelenmi­ş sac (CR), sıcak haddelenmi­ş sac (RKK), sıcak daldırma galvanizli sac (GZR), asitlenmiş ve yağlanmış sıcak saclar (HRP) bulunuyor. Mevcut ürün yelpazemiz­in bir kısmını; otomotiv yan sanayii, beyaz eşya ve yan sanayi üreticiler­inin yanı sıra makine ve yedek parça, hafif çelik yapı sistemleri, panel radyatör, raf ve destek sacı imalatı yapan üreticiler kullanıyor. Ayrıca çelik ka- pıcılar, çatı-cephe imalatı yapan firmaların yanı sıra kepenk sistemleri, mobilya aksesuar, ısıtma-soğutma ve havalandır­ma sistemleri, taşıma sistemleri, elektrik panosu, asansör ve iskele imalatı üreticiler­i de bu listede yer alıyor” diye konuştu.

Teknoloji odaklı yatırımlar­ına devam edecekleri bilgisini veren Osman Öner Özmen, müşteri memnuniyet­ine önem verdikleri­nin altını çizdi. Özmen, küresel ölçekli çelik üreticiler­inden tedarik ettikleri rulo sacları fabrikalar­ında kalite kontrol sürecinden geçirdikle­rini vurguladı. Ayrıca tüm test ve analizleri de kendi bünyelerin­de yaptıkları­nı dile getirdi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye