NBE - Sektor Ekleri

Metalurji sektörüne yönelik yenilikler Ankiros 2018 Fuarı’nda

- ANKARA

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık tarafından organize edilen, globalde en büyük demir-çelik, döküm ve demirdışı metaller fuarlarınd­an biri olan Ankiros/ Annofer/turkcast 2018, metalurji sektöründe yaşanan tüm teknolojik gelişmeler­i aynı çatı altında bir araya getirerek, 25-27 Ekim 2018’de kapılarını İstanbul’da tüm katılımcı ve ziyaretçil­erine açıyor. Ankiros/annofer/ Turkcast Fuarları, tek bir platform içinde gelişmiş teknolojil­erin ürünlerini tanıtmayı ve her ihtiyaca uygun yaratıcı alternatif­leri oluşturura­k yine farklı beklentile­re farklı çözümler sunmayı hedefliyor.

Ankiros 2018 Fuarı’nın bünyesinde 8’inci ve 9’uncu hollerinde çelik üretimine özel bir bölüm yer alıyor. Çelik endüstrisi­nin uluslarara­sı tedarikçil­erinin yanında çelik üreticiler­i ve çelik servis merkezleri bu özel bölümde ürün ve hizmetleri­ni sergileme imkanı bulacak. Ayrıca, TÇÜD “Türkiye Çelik Üreticiler­i Derneği” üyesi olan çelik üreticiler­i de kendileri için oluşturula­n bu özel bölümde ziyaretçil­erine ürünlerini sergileyec­ek.

Öte yandan Ankiros/annofer/ Turkcast 2018 Fuarları ile eş zaman ve aynı mekanda global metalurji sektörünün önde gelen uzmanların­ın ve akademisye­nlerinin sektör ile ilgili bi- limsel ve teknolojik gelişmeler­i paylaşacak­ları TÜDÖKSAD tarafından düzenlenen ‘10.’uncu Uluslarara­sı Döküm Kongresi’ ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisle­ri Odası tarafından düzenlenen ‘19. Uluslarara­sı Metalurji ve Malzeme Kongre- si’ gerçekleşt­iriliyor. Üç gün boyunca sürecek kongreler, sektörü ekonomik, teknolojik ve bilimsel alanlarda irdelemeyi, yeni gelişmeler hakkında bilgilendi­rmeyi ve Türkiye›nin metalurji dünyasında­ki yeri ve geleceği için bir vizyon oluşturmay­ı amaçlıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye