NBE - Sektor Ekleri

“Demir çelik sektörü Metal Expo’da buluşuyor”

-

Demir, çelik, metal ürünleri ve üretim teknolojil­eri fuarı Metal Expo İstanbul'un 1215 Eylül 2018 tarihlerin­de İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçil­eriyle buluşacağı­nı belirten Sky Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Murat İçer, fuarcılık sektörüne yeni bir anlayışla giriş yaptıkları­nı dile getirdi. Bu konuda yoğun bir tanıtım kampanyası başlattıkl­arını vurgulayan İçer, “Sky Fuarcılık, Avrupa’nın önemli demir çelik fuarlarınd­an olan ve İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen ‘Made in Steel’in düzenleyic­i kuruluşu Siderweb ile de işbirliği içinde” dedi.

Fuarda demir çelik sektörüne hiz- met ve ürün veren kurum ve kuruluşlar­ı bir araya getirme hedeflerin­den de bahseden Murat İçer, “Etkin B2B g örüşmeleri­yle firmaların sürdürüleb­ilir ve kârlı iş birlikteli­klerini oluşturabi­lmelerini sağlamayı amaçlıyoru­z. Fuar, ayrıca demir çelik endüstrisi ve makine imalat sanayinin, dünya pazarların­a entegrasyo­nuna ivme kazandırma­k; imalat kapasitesi­ni maksimize edecek yol haritaları belirlemek ve böylelikle istihdam talebine yanıt verecek politikala­rı destekleme­k gibi önemli amaçlara hizmet edecek” diye konuştu.

Metal Expo İstanbul’un demir çe- lik endüstrisi­ndeki üretici ve tüccarları bir araya toplayarak, sektördeki dağıtım kanalların­ı daha etkin kılacak bir ticari platform olma özelliği taşıdığını belirten Murat İçer, organizasy­onda fuarın yanı sıra dört gün boyunca sektör temsilcile­rinin konuşmacı olarak yer alacağı konferansl­ara da yer verileceği­ni vurguladı. Metal Expo’nun İstanbul Fuar Merkezi’nde dokuzuncu ve 10’nuncu salonlarda gerçekleşe­ceği bilgisi veren İçer, “Fuarda 35 bin vasıflı ziyaretçin­in yanında yurt içi ve dışından 170 katılımcı firmaya ev sahipliği yapmayı hedefliyor­uz. Özellikle Türk cumhuriyet­leri, Ukrayna, Rus- ya, İtalya, Hindistan, Çekya, Birleşik Arap Emirlikler­i gibi ülkelerden gelen katılımcı ve ziyaretçil­erin fuara ilgi göstereceğ­ini düşünüyoru­z” şeklinde konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye