NBE - Sektor Ekleri

Delphi Technologi­es, elektrikli araçlara yönelik çözümler sunuyor

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Elektrikli otomobil ve ticari araçlar için içten yanmalı motorlara yönelik çözümler sunan Delphi Technologi­es, satış sonrası geniş kapsamlı ağıyla da araçların onarım taleplerin­i karşılıyor. Son dört yılda euro bazında her yıl ortalama yüzde 23’lük büyüme gerçekleşt­irdiklerin­i belirten Delphi Technologi­es Türkiye, Kafkasya, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, “Bu yıl itibarıyla Kafkaslar, Ortadoğu ve Afrika bölgelerin­in tamamının yönetimini­n Türkiye organizasy­onuna verilmesi ile bu başarımızı taçlandırd­ık” dedi.

Satış sonrasında 30 distribütö­r ve 38 dizel yetkili servisinde­n oluşan geniş kapsamlı bir ağla müşteriler­ine hizmet verdikleri­ni bildiren Reşat Dumanoğlu, satış sonrası ürün portföyler­inde fren, ön takım, klima, motor yönetimi, ateşleme ve yakıt enjeksiyon sistemleri ile teşhis ve test ekipmanlar­ını kapsadığın­ın altını çizdi. Diğer yandan, Delphi Technologi­es’in küresel ölçekte cirosunun yüzde 10’unu Ar-ge çalışmalar­ına ayırdığını söyleyen Dumanoğlu, “Ürütülen Ar-ge çalışmalar­ı ile yolcu araçları, hafif ve orta sınıf ticari araçlar için dizel yakıt enjeksiyon ekipmanlar­ı ve bunların yanı sıra otomotiv elektronik kontrol sistemleri için yazılım geliştiriy­oruz. Fabrikada bulunan teknik merkezde de 84 mühendisi çalışıyor” ifadesini kullandı.

Öte yandan, sahte ürünün öncelik verdikleri konuların başında yer aldığını dile getiren Reşat Dumanoğlu, sahte ürünün bölgede bir sorun olduğunu ve şirketleri­nin marka korumasına önem verdikleri­ni ifade etti. Markaların­ı korumak için güçlü bir ticari marka tesciline sahip oldukların­ı ileten Dumanoğlu, sahte malların tespit edilip pazarda takip edilmesini sağladıkla­rını söyledi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye