NBE - Sektor Ekleri

CSC Kalite Kontrol, açacağı şubeler ile Avrupa’da pazarını büyütmek istiyor

- KOCAELİ

Otomotiv endsütrisi­ne yönelik kalite kontrol ve nitelikli iş gücü desteği veren CSC Kalite Kontrol, Avrupa’da şubeler açmaya hazırlanıy­or. Otomotivin ülke ihracatını­n lokomotif sektörü konumunda bulunduğun­u belirten CSC Genel Müdürü Cengiz Çeşmecik, “Üretilen araçlar ve yedek parçalar, başta Avrupa olmak üzere global pazara ihraç ediliyor. Bundan dolayı Türkiye otomtoiv sanayiinin etkin olduğu Avrupa’da hizmet vererek, pazarımızı büyütmeyi hedefliyor­uz. Bu doğrultuda kısa vadede Avrupa’ da iki ülkede şube açmayı planlıyoru­z” diye konuştu. Çeşmecik, ayrıca, onaylı ve yasal markaları Center-quality’yi sektörde ve global pazarda tanıtmak istedikler­ini kaydetti.

Faaliyetle­rine 2013 yılında başlayan firmaların­ın, halen Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyetle­rini sürdürdüğü­nü ifade eden Cengiz Çeşmecik, “ISO 9001:2015 Kalite Belgesi bulunan CSC, Ford Türkiye C.S.L onaylı üçüncü parti tarafsız kalite kontrol firmaları arasında yer alıyor. Kalite kontrol konusunda kentte bilinen ve tercih edilem bir firmayız” dedi. Yaklaşık 100 kişiyi istihdam ettiklerin­i söyleyen Çeşmecik, Kocaeli’de faaliyet gösteren global firmalara ulusla- rarası standartla­rda hizmet verdikleri­ni aktardı.

Verdikleri hizmetin kalitesini sürdürüleb­ilir kılmak için sürekli eğitim ve gelişimi ilke edindikler­inin altını çizen Çeşmecik, “Bölgemizde yer alan eğitim kuruluşlar­ı, üniversite­ler ve devlet kurumları ile iş birliği yapıp, müşterimem­nuniyetido­ğrultusund­a çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz” diye konuştu. Kalite kontrol desteği verdikleri müşteriler­ine, başta Avrupa ve Amerika olmak üzere ihraç edilen mamul ve yarı mamullerde bir sorun ile karşılaştı­klarında kontrol hizmeti verdikleri­ni söyleyen Çeşmecik, “Bu- gün itibarıyla İngiltere, Fransa, Almanya,avusturya,İtalya,çekya,abd ve Meksika gibi ülkelerde üretim yapan20fir­manındatür­kiye’demüşteri temsilcili­ğini yapıyoruz” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye